Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadion WKS Wawel
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5116
WKS Wawel Kraków Żuki Lubartów
OST Tactiek att sr+ls
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 34.3
formidabel Schieten goed
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


5e minuut.
Wyrozumski is nu in balbezit. Chyliński onderschept slim de pass. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Brunese rent richting de bal. Brunese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Brunese is nu in balbezit. Brunese geeft een hoge lob. Ayla kan de bal niet met de borst controleren. Ayla schiet op doel. Szucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naumiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kuisma geeft een lange en hoge pass. Brunese maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Szucki de bal onder controle te krijgen. Ayla rent richting de bal. Ayla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Szpiech met een sublieme pass. Kuisma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuisma passt de bal met de wreef. Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Żuki Lubartów 1:0

16e minuut.
Kahraman probeert naar een medespeler te passen. Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahraman is nu in balbezit. Kahraman geeft de bal voor. Brunese springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Siemaszkiewicz rent richting de bal. Siemaszkiewicz passt de bal met de wreef. Chyliński rent richting de bal. Chyliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Żuki Lubartów 2:0

18e minuut.
Găină verovert de bal door een tackle van achteren. Găină passt de bal in één keer door. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Żuki Lubartów 3:0

20e minuut.
Naumiuk speelt de bal door. Szpiech kopt de bal weg. Potrzebowski speelt de bal door. Wyrozumski rent richting de bal. Wyrozumski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chyliński rent richting de bal. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kahraman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahraman geeft de bal voor. Brunese krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kahraman probeert naar een medespeler te passen. Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Szucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayla verovert de bal door een tackle van achteren. Ayla schiet op doel. Naumiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Brunese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siemaszkiewicz met een sublieme pass. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk bokst de bal weg.

31e minuut.
Katsamanis met een sublieme pass. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină passt de bal in één keer door. Brunese is nu in balbezit. Brunese schiet op doel. Naumiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină passt de bal in één keer door. Brunese is nu in balbezit. Brunese haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Ayla met een sublieme pass. Găină is nu in balbezit. Găină passt de bal met de wreef. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ayla maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chyliński met een sublieme pass. Kahraman rent richting de bal. Kahraman speelt de bal door. Ayla heeft problemen om de bal te vangen. Ayla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 22%, Żuki Lubartów 78%.
WKS Wawel Kraków - Żuki Lubartów 3:0

48e minuut.
Kuisma kopt de bal weg. Chyliński rent richting de bal. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Ayla rent richting de bal. Ayla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Żuki Lubartów 4:0

55e minuut.
Chyliński met een sublieme pass. Kahraman is nu in balbezit. Kahraman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brunese de bal. Brunese schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chyliński passt de bal met de wreef. Kahraman speelt de bal door. Găină met een sublieme pass. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kahraman zal de hoekschop nemen. Ayla heeft problemen om de bal te vangen. Ayla geeft de bal voor. Naumiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Żuki Lubartów 5:0

70e minuut.
Kahraman passt de bal met de wreef. Găină heeft problemen om de bal te vangen. Găină met een sublieme pass. Kahraman rent richting de bal. Kahraman geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brunese rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Żuki Lubartów 6:0

71e minuut.
Kobylaniec komt het veld opgelopen. Oligati komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Wyrozumski bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsamanis verovert de bal door een tackle van achteren. Katsamanis geeft de bal voor. Oligati rent richting de bal. Oligati haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kahraman is nu in balbezit. Kahraman geeft een hoge lob. Oligati maakt een snoekduik en kopt de bal. Naumiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Szucki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Łączyński de bal onder controle te krijgen. Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Żuki Lubartów 7:0

75e minuut.
Melo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Oligati is nu in balbezit. Łączyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łączyński geeft een hoge lob. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kuisma kopt de bal weg. Daar is Łączyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oligati rent richting de bal. Oligati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Żuki Lubartów 8:0

80e minuut.
Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Łączyński de bal onder controle te krijgen. Brunese bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunese schiet op doel. Naumiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brunese rent richting de bal. Brunese haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Doeltrap. Montiel komt het veld opgelopen. Klekowski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Katsamanis is nu in balbezit. Katsamanis geeft een lange en hoge pass. Oligati rent richting de bal. Oligati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Żuki Lubartów 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 24%, Żuki Lubartów 76%.
WKS Wawel Kraków - Żuki Lubartów 9:0