Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crna Gora U21 Honduras U21
M2 Tactiek JF v3.0
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
51.6 gemiddelde waardering 37.2
solid Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen adequate


19e minuut.
Rovelo kopt de bal weg. Cansino rent richting de bal. Petković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petković krijgt een gele kaart. Cansino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lozano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cansino springt en kopt de bal. Zorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft de bal voor. Buitenspel voor Cansino. Goede buitenspelval van de verdediging. Šehović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mrkaić is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nedović passt de bal in één keer door. Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović met een sublieme pass. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović schiet op doel. Suazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mrkaić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Na een snelle pass probeert Kostić de bal onder controle te krijgen. Kostić geeft een hoge lob. Vukašinović maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Soto de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Mrkaić is nu in balbezit. Contreras legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mrkaić raakt geblesseerd tijdens het duel. Contreras speelt de bal door. Mrkaić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 23%, Honduras U21 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crna Gora U21 - Honduras U21 0:0

46e minuut.
Bjelošević komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jorgović passt de bal met de wreef. Milovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovanović passt de bal zonder na te denken. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Miljković rent richting de bal. Miljković passt de bal in één keer door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević onderschept slim de pass. Bjelošević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Buitenspel voor Cansino. Goede buitenspelval van de verdediging. Izaguirre komt het veld opgelopen. Cansino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chinchilla komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Miljković probeert naar een medespeler te passen. Kostić rent richting de bal. Kostić met een sublieme pass. Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Irda neemt vlug de vrije trap. Lozano is nu in balbezit. Kostić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostić krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Inworp. Núñez komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nedović is nu in balbezit. Nedović geeft een hoge lob. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević schiet op doel. Suazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Miljković passt de bal met de wreef. Daar is Jorgović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jorgović met een sublieme pass. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Chacon komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Milovanović rent richting de bal. Milovanović passt de bal zonder na te denken. Kostić is nu in balbezit. Kostić geeft een hoge lob. Bjelošević springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Trinidad komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Irda geeft een hoge lob. Inworp. Jorgović met een snelle inworp. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić onderschept slim de pass. Kostić geeft een hoge lob. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević schiet op doel. Suazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mrkaić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 24%, Honduras U21 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crna Gora U21 - Honduras U21 0:0