Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Silent Place
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8180
Silent Sokker Team FC Torquay United
kurner 1.2 Tactiek bezpieczna
62% Balbezit 38%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 51.8
weak Schieten adequate
average Passen good
adequate Verdedigen weak


12e minuut.
Strzałka kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rafiński met de inworp. Kazımzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımzadə draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Torquay United 0:1

14e minuut.
Kirkpatrick met een sublieme pass. Franklin rent richting de bal. Kazımzadə onderschept slim de pass. Kazımzadə schiet op doel. Król werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Torquay United 0:2

15e minuut.
Beldham heeft problemen om de bal te vangen. Beldham geeft een lange en hoge pass. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka onderschept slim de pass. Strzałka haalt uit met een fantastische trap. Tammets bokst de bal weg. Strzałka rent richting de bal. Strzałka schiet op doel. Tammets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strzałka is nu in balbezit. Strzałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Torquay United 1:2

37e minuut.
Kirkpatrick passt de bal in één keer door. Brabham is nu in balbezit. Brabham passt de bal in één keer door. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley draait met de bal, schiet en ... Tammets bokst de bal weg. Shipley is nu in balbezit. Shipley schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silent Sokker Team - FC Torquay United 2:2

42e minuut.
Tammets speelt de bal door. Daar is Strzałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafiński is nu in balbezit. Strzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Strzałka haalt uit met een fantastische trap. Tammets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Strzałka rent richting de bal. Strzałka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 63%, FC Torquay United 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silent Sokker Team - FC Torquay United 2:2

46e minuut.
Dəmirli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Heydərov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rafiński is nu in balbezit. Strzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Strzałka de bal. Strzałka draait met de bal, schiet en ... Dəmirli bokst de bal weg.

52e minuut.
Angelucci probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beldham geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka haalt uit met een fantastische trap. Dəmirli bokst de bal weg.

61e minuut.
Strzałka rent richting de bal. Strzałka passt de bal zonder na te denken. Kazımzadə is nu in balbezit. Kazımzadə haalt uit met een fantastische trap. Król maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Torquay United 2:3

69e minuut.
Brabham is nu in balbezit. Kirkpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkpatrick geeft een hoge lob. Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka draait met de bal, schiet en ... Dəmirli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Strzałka passt de bal met de wreef. Beldham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldham geeft de bal voor. Hocking is nu in balbezit. Hocking schiet op doel. Dəmirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hocking bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocking draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silent Sokker Team - FC Torquay United 3:3

77e minuut.
Strzałka is nu in balbezit. Strzałka haalt uit met een fantastische trap. Dəmirli probeert naar een medespeler te passen. Rafiński heeft problemen om de bal te vangen. Rafiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Król trapt de bal weg van het doel. Strzałka rent richting de bal. Strzałka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Strzałka met een snelle inworp. Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelucci onderschept slim de pass. Angelucci schiet op doel. Król werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Król met een sublieme pass. Strzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazımzadə. Kazımzadə krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Hocking bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocking geeft een lange en hoge pass. Rafiński rent richting de bal. Strzałka onderschept slim de pass. Strzałka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 48%, FC Torquay United 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silent Sokker Team - FC Torquay United 3:3