Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország U21 Cuba U21
A1R Tactiek Il Modello XYZ
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 50.9
very good Schieten good
solid Passen good
formidable Verdedigen solid


6e minuut.
Arató met een snelle inworp. Schwarcz rent richting de bal. Schwarcz geeft een lange en hoge pass. Magenheim krijgt zijn hoofd ertegen. Vélez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Cuba U21 1:0

30e minuut.
Magenheim probeert de bal met de borst te controleren. Savón rent richting de bal. Ipach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ipach krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Alba geeft de bal voor. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits passt de bal zonder na te denken. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim draait met de bal, schiet en ... Vélez bokst de bal weg.

37e minuut.
Arévalo is nu in balbezit. Gyurkovits onderschept slim de pass. Gyurkovits speelt de bal door. Schwarcz is nu in balbezit. Schwarcz geeft de bal voor. Vélez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach haalt uit met een fantastische trap. Paal! Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ipach rent richting de bal. Magenheim is nu in balbezit. De la Rosa onderschept slim de pass. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach draait met de bal, schiet en ... Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 40%, Cuba U21 60%.
Magyarország U21 - Cuba U21 1:0

46e minuut.
Schwarcz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruzsa komt het veld opgelopen. Rostás komt het veld opgelopen. Hungler komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Arató passt de bal zonder na te denken. Buzsáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzsáky passt de bal met de wreef. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maqueira komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Burcsa probeert naar een medespeler te passen. Buzsáky met een sublieme pass. Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Hungler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hungler schiet op doel. Vélez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Sanz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Arató passt de bal in één keer door. Ruzsa probeert naar een medespeler te passen. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Cuba U21 2:0

75e minuut.
Maqueira is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rostás. Maqueira raakt geblesseerd tijdens het duel. Patterson komt het veld opgelopen. Cuesta komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Hernández speelt de bal door. Maqueira is nu in balbezit. Maqueira passt de bal zonder na te denken. Robles is nu in balbezit. Robles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ruzsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arató geeft de bal voor. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 46%, Cuba U21 54%.
Magyarország U21 - Cuba U21 2:0