Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Seriosii Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 6787
Seriosii Craiova Maxima 1973
fff Tactiek passo dobble
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 51.9
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Beliczky onderschept slim de pass. Beliczky probeert naar een medespeler te passen. Serzedelo speelt de bal door. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas haalt uit met een fantastische trap. Sansalvadore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Craiova Maxima 1973 1:0

19e minuut.
Daar is De Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean passt de bal met de wreef. Ratajczak geeft een lange en hoge pass. Chojecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Sansalvadore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Beliczky passt de bal in één keer door. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak passt de bal in één keer door. Chojecki rent richting de bal. Chojecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Sansalvadore met een sublieme pass. Serzedelo kopt de bal weg. Vadnai is nu in balbezit. Janicki verovert de bal door een tackle van achteren. Janicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paillard met een snelle inworp. Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak geeft een lange en hoge pass. Chojecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Serzedelo is nu in balbezit. Serzedelo geeft een lange en hoge pass. Chojecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojecki haalt uit met een fantastische trap. Sansalvadore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Craiova Maxima 1973 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 33%, Craiova Maxima 1973 67%.
Seriosii - Craiova Maxima 1973 2:0

58e minuut.
Ardini probeert naar een medespeler te passen. Rauseo speelt de bal door. Tonarelli speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. Mendoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paillard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ratajczak geeft een lange en hoge pass. Janicki krijgt zijn hoofd ertegen. Chojecki rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Paillard met een snelle inworp. Serzedelo geeft de bal voor. Branekov heeft problemen om de bal te vangen. Chojecki is nu in balbezit. Chojecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Branekov geeft de bal voor. Inworp. Vasiljević met een snelle inworp. Chojecki is nu in balbezit. Chojecki draait met de bal, schiet en ... Sansalvadore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasiljević met een snelle inworp. Serzedelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serzedelo geeft de bal voor. De Ornelas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Paillard met een sublieme pass. Chojecki heeft problemen om de bal te vangen. Janicki rent richting de bal. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Vasiljević rent richting de bal. Tonarelli begaat een overtreding. Vasiljević raakt geblesseerd tijdens het duel. Ratajczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Janicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Craiova Maxima 1973 3:0

88e minuut.
Daar is Beliczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehtinen rent richting de bal. Ardini is nu in balbezit. Ierardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ierardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De Ornelas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vadnai ... Strafschop! De Ornelas raakt geblesseerd tijdens het duel. Janicki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sansalvadore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seriosii - Craiova Maxima 1973 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 36%, Craiova Maxima 1973 64%.
Seriosii - Craiova Maxima 1973 4:0