Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pogoń Blachownia Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3410
Pogoń Blachownia Sebaki
n Tactiek rossi
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
49.3 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Chuta is nu in balbezit. Chacín verovert de bal door een tackle van achteren. Wenta is nu in balbezit. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Wenta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Torzewski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mateev neemt de hoekschop. Syper kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Syper raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. López Marcos komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta passt de bal zonder na te denken. Pasiak probeert naar een medespeler te passen. Wenta is nu in balbezit. Wenta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Żaczek is nu in balbezit. Żaczek geeft de bal voor. Daar is Pasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiuryn is nu in balbezit. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Żaczek speelt de bal door. Olufemi onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żaczek neemt de hoekschop. Tiuryn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - Sebaki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Blachownia 42%, Sebaki 58%.
Pogoń Blachownia - Sebaki 0:1

52e minuut.
Mateev is nu in balbezit. Mateev passt de bal in één keer door. Pasiak is nu in balbezit. Wenta is nu in balbezit. Wenta haalt uit met een fantastische trap. Os kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Chacín speelt de bal door. Jędrysik rent richting de bal. Jędrysik geeft de bal voor. Tiuryn is nu in balbezit. Tiuryn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Topolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolewski rent richting de bal. Topolewski geeft een lange en hoge pass. Pasiak geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Jędrysik rent richting de bal. Pasiak onderschept slim de pass. Pasiak passt de bal in één keer door. Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Blachownia 38%, Sebaki 62%.
Pogoń Blachownia - Sebaki 0:1