Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 11:59
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: Hohe Warte
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9342
Österreich Ísland
Maska#5P Tactiek AlanoAWP
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 7
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
77.3 gemiddelde waardering 71
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
wonderbaarlijk Passen formidabel
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Inworp. Hessel met een snelle inworp. Scholz geeft een lange en hoge pass. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max schiet op doel. Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Max rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tinnason is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich - Ísland 1:0

10e minuut.
Hjálmarsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scholz met de inworp. Hessel probeert de bal met de borst te controleren. Hessel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torvoll maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich - Ísland 2:0

18e minuut.
Rúnarsson geeft de bal voor. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sæþórsson. Sæþórsson krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Hessel probeert naar een medespeler te passen. Prohaska is nu in balbezit. Erlingsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erlingsson krijgt een gele kaart. Prohaska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prohaska zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Max krijgt zijn hoofd ertegen. Sebastiansson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Torvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvoll passt de bal met de wreef. Max is nu in balbezit. Max schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich - Ísland 3:0

34e minuut.
Hessel met een sublieme pass. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz geeft een lange en hoge pass. Max springt en kopt de bal. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich 33%, Ísland 67%.
Österreich - Ísland 3:0

46e minuut.
Hessel met een sublieme pass. Scholz is nu in balbezit. Scholz geeft een lange en hoge pass. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Theódórsson passt de bal zonder na te denken. Pálmason rent richting de bal. Jäpel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jäpel krijgt een gele kaart. Pálmason is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hilmarsson neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pálmason rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hessel passt de bal met de wreef. Torvoll probeert naar een medespeler te passen. Scholz is nu in balbezit. Scholz geeft de bal voor. Max krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Feuerbrand komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Deiss komt het veld opgelopen. Mitterböck komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Scholz geeft een lange en hoge pass. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinnason begaat een overtreding. Mitterböck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mitterböck komt bij de bal en schiet. Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Geißler komt het veld opgelopen. Sebastiansson trapt de bal weg. Rúnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbrand begaat een overtreding. Feuerbrand krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Funken komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich 33%, Ísland 67%.
Österreich - Ísland 3:0