Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Airetama Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1652
Dinamo Brasil SAO PAULO FC 2701
db2 Tactiek travessa
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 14
38.1 gemiddelde waardering 57.8
matig Schieten goed
redelijk Passen formidabel
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Mai Tuấn kopt de bal weg. Gaviria rent richting de bal. Gaviria passt de bal zonder na te denken. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Babastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Babastro passt de bal in één keer door. Daar is Kazanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. Dévora probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sitarz rent richting de bal. Gaviria verovert de bal door een tackle van achteren. Gaviria probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kazanowski de bal. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. Dévora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brasil - SAO PAULO FC 2701 0:1

10e minuut.
Inworp. Sá Paiva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński geeft een hoge lob. Kazanowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sitarz de bal. Dévora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Inworp. Cwojdziński met een snelle inworp. Gaviria is nu in balbezit. Gaviria geeft een hoge lob. Kazanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Zambrotta probeert naar een medespeler te passen. Damat rent richting de bal. Damat geeft de bal voor. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gaviria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaviria speelt de bal door. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski schiet op doel. Dévora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sitarz de bal. Sitarz onderschept slim de pass. Kazanowski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gaviria passt de bal zonder na te denken. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński passt de bal met de wreef. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. Dévora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Plantak probeert naar een medespeler te passen. Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski schiet op doel. Dévora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brasil - SAO PAULO FC 2701 0:2

43e minuut.
Dévora met een sublieme pass. Navas kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Ishimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brasil - SAO PAULO FC 2701 1:2

45e minuut.
Pavković komt het veld opgelopen. Kightley komt het veld opgelopen. Gherea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brasil 83%, SAO PAULO FC 2701 17%.
Dinamo Brasil - SAO PAULO FC 2701 1:2

49e minuut.
Gaviria is nu in balbezit. Gaviria geeft de bal voor. Cwojdziński kopt de bal weg. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski schiet op doel. Dévora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Ward is nu in balbezit. Sá Paiva onderschept slim de pass. Sá Paiva geeft een lange en hoge pass. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... Dévora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Cwojdziński passt de bal in één keer door. Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarz geeft een lange en hoge pass. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... Dévora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Sitarz passt de bal in één keer door. Macco rent richting de bal. Gaviria onderschept slim de pass. Gaviria schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Brasil - SAO PAULO FC 2701 1:3

66e minuut.
Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarz onderschept slim de pass. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gaviria rent richting de bal. Gaviria geeft een hoge lob. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski schiet op doel. Dévora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Arouca is nu in balbezit. Sitarz is nu in balbezit. Sitarz geeft een hoge lob. Arouca is nu in balbezit. Arouca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Brasil 74%, SAO PAULO FC 2701 26%.
Dinamo Brasil - SAO PAULO FC 2701 1:3