Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:18
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: OLIMPICO
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3070
A.C. NAVOLE` Sempre Orzo
mitico Tactiek 4-3-3 OFF+ALA
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 43.8
good Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Jachymiak met een snelle inworp. Ariano is nu in balbezit. Nicolas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicolas krijgt een gele kaart. Ariano raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ariano neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. NAVOLE` - Sempre Orzo 0:1

9e minuut.
Scafidi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jadanowski de bal. Ariano onderschept slim de pass. Ariano draait met de bal, schiet en ... Papalardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ariano rent richting de bal. Nicolas is nu in balbezit. Ariano onderschept slim de pass. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Papalardo trapt de bal weg van het doel. Ntegiannis rent richting de bal. Caroli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caroli krijgt een gele kaart. Ntegiannis raakt geblesseerd tijdens het duel. Ntegiannis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jadanowski heeft problemen om de bal te vangen. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Jachymiak onderschept slim de pass. Jachymiak probeert naar een medespeler te passen. Boissier is nu in balbezit. Ariano is nu in balbezit. Ariano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Scafidi de bal. Scafidi passt de bal met de wreef. Boissier speelt de bal door. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. NAVOLE` 65%, Sempre Orzo 35%.
A.C. NAVOLE` - Sempre Orzo 0:1

51e minuut.
Ntegiannis probeert naar een medespeler te passen. Leprince is nu in balbezit. Met opzet legt Ohlmark zijn tegenspeler op de grond. Ohlmark krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Jadanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jadanowski geeft een lange en hoge pass. De Page kopt de bal weg. Caroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Boissier passt de bal zonder na te denken. Scafidi geeft een hoge lob. Jachymiak heeft problemen om de bal te vangen. Ariano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariano schiet op doel. Papalardo bokst de bal weg.

85e minuut.
Ohlmark onderschept slim de pass. Scafidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scafidi passt de bal zonder na te denken. Ariano is nu in balbezit. Ariano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. NAVOLE` 73%, Sempre Orzo 27%.
A.C. NAVOLE` - Sempre Orzo 0:1