Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Legiunea Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5230
Legiunea Kara Buzau
4 Tactiek Hhmm
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 40.3
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


11e minuut.
Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Strąk de bal. Strąk met een sublieme pass. Trusiak is nu in balbezit. Trusiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona speelt de bal door. Klungelig pakt Trusiak de bal. Trusiak schiet op doel. Trzaskalik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Kara Buzau 1:0

18e minuut.
Viard is nu in balbezit. Viard passt de bal in één keer door. Carmona rent richting de bal. Carmona geeft een hoge lob. Trusiak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak passt de bal in één keer door. Ejsmond is nu in balbezit. Trusiak rent richting de bal. Trusiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Kara Buzau 2:0

29e minuut.
Doeltrap. Trzaskalik trapt de bal weg. Ejsmond kopt de bal weg. Trusiak is nu in balbezit. Trusiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Kara Buzau 3:0

34e minuut.
Viard is nu in balbezit. Viard geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rădoiu met de inworp. Caminoli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Häny met een sublieme pass. Iupceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iupceanu passt de bal zonder na te denken. Caminoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminoli schiet op doel. Melnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Jacoszek met een sublieme pass. Carmona heeft problemen om de bal te vangen. Carmona passt de bal met de wreef. Trusiak rent richting de bal. Trusiak draait met de bal, schiet en ... Trzaskalik bokst de bal weg.

45e minuut.
Trusiak passt de bal met de wreef. Daar is Strąk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strąk passt de bal met de wreef. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak schiet op doel. Trzaskalik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 29%, Kara Buzau 71%.
Legiunea - Kara Buzau 3:0

47e minuut.
Viard passt de bal met de wreef. Carmona met een sublieme pass. Niemyty verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak is nu in balbezit. Pacholczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pacholczyk krijgt een gele kaart. Trusiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Trusiak neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Kara Buzau 4:0

53e minuut.
Slouk met een sublieme pass. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Trusiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rolnik komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ejsmond passt de bal met de wreef. Jacoszek speelt de bal door. Pacholczyk is nu in balbezit. Rolnik onderschept slim de pass. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bitar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ejsmond is nu in balbezit. Ejsmond passt de bal met de wreef. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Strąk passt de bal met de wreef. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek geeft de bal voor. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Trzaskalik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Slouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Slouk geeft een lange en hoge pass. Rolnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Pacholczyk de bal. Trzaskalik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Kara Buzau 5:0

69e minuut.
Bocanegra verovert de bal door een tackle van achteren. Bocanegra geeft de bal voor. Pacholczyk rent richting de bal. Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bitar rent richting de bal. Ejsmond verovert de bal door een tackle van achteren. Ejsmond geeft een hoge lob. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - Kara Buzau 6:0

78e minuut.
Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Rolnik heeft problemen om de bal te vangen. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trzaskalik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rolnik passt de bal in één keer door. Jacoszek is nu in balbezit. Jacoszek geeft een hoge lob. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel. Trzaskalik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 25%, Kara Buzau 75%.
Legiunea - Kara Buzau 6:0