Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Londyn Iskrzynia `Piast Gliwice`
Lukaku Tactiek zacier def
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
65.8 gemiddelde waardering 60.4
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Mouzourakis onderschept slim de pass. Mouzourakis geeft een hoge lob. Sadlok kopt de bal weg. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - `Piast Gliwice` 1:0

6e minuut.
Krajnc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc geeft een lange en hoge pass. Sadlok kopt de bal weg. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... Dũng Linh bokst de bal weg.

17e minuut.
Pannier kopt de bal weg. Ickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szamocki krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Koszek kopt de bal weg. Daar is Kwasigroch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok schiet op doel. Dũng Linh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Szamocki rent richting de bal. Szamocki geeft een lange en hoge pass. Paladini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paladini geeft een hoge lob. Walczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Szamocki passt de bal zonder na te denken. Walczyński rent richting de bal. Mouzourakis onderschept slim de pass. Mărăcine verovert de bal door een tackle van achteren. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Londyn Iskrzynia - `Piast Gliwice` 1:1

41e minuut.
Ickert probeert naar een medespeler te passen. Barbez met een sublieme pass. Paladini rent richting de bal. Paladini schiet op doel. Grubizna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - `Piast Gliwice` 1:2

43e minuut.
Tomescu heeft problemen om de bal te vangen. Ickert geeft een lange en hoge pass. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Londyn Iskrzynia - `Piast Gliwice` 2:2

45e minuut.
Paladini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ickert. Paladini raakt geblesseerd tijdens het duel. Ambroz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 39%, `Piast Gliwice` 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea Londyn Iskrzynia - `Piast Gliwice` 2:2

50e minuut.
Szamocki probeert naar een medespeler te passen. Mărăcine rent richting de bal. Mouzourakis rent richting de bal. Mărăcine onderschept slim de pass. Mărăcine draait met de bal, schiet en ... Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paladini is nu in balbezit. Paladini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Prolo verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prolo. Prolo krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Szamocki rent richting de bal. Szamocki met een sublieme pass. Walczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyński schiet op doel. Grubizna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - `Piast Gliwice` 2:3

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Barbez de bal onder controle te krijgen. Paladini is nu in balbezit. Paladini speelt de bal door. Mărăcine is nu in balbezit. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap. Grubizna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - `Piast Gliwice` 2:4

65e minuut.
Dũng Linh met een sublieme pass. Barbez kopt de bal weg. Kwasigroch is nu in balbezit. Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ambroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroz geeft een hoge lob. Prolo speelt de bal door. Klungelig pakt Barbez de bal. Barbez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ickert probeert naar een medespeler te passen. Lichelli is nu in balbezit. Lichelli speelt de bal door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Paladini is nu in balbezit. Paladini geeft een lange en hoge pass. Mărăcine kopt de bal weg. Walczyński rent richting de bal. Walczyński schiet op doel. Grubizna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - `Piast Gliwice` 2:5

85e minuut.
Szamocki geeft de bal voor. Walczyński kopt de bal weg. Ickert rent richting de bal. Tomescu onderschept slim de pass. Tomescu schiet op doel. Grubizna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - `Piast Gliwice` 2:6

89e minuut.
Krajnc verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnc speelt de bal door. Kwasigroch rent richting de bal. Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Dũng Linh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 47%, `Piast Gliwice` 53%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - `Piast Gliwice` 2:6