Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cologne Atheists Atletico de BK
uraha4312 Tactiek 5212 nova
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 12
71.8 gemiddelde waardering 74.3
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Pizarro rent richting de bal. Pizarro passt de bal met de wreef. Bandulaja rent richting de bal. Bandulaja haalt uit met een fantastische trap. Godenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Staręga passt de bal in één keer door. Westhöfer rent richting de bal. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro passt de bal met de wreef. Bandulaja is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pizarro zal de hoekschop nemen. Bandulaja springt en kopt de bal. Godenzi bokst de bal weg.

17e minuut.
Denić passt de bal met de wreef. Bandulaja is nu in balbezit. Smekens legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bandulaja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bandulaja legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Godenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Inworp. Staręga met een snelle inworp. Pizarro geeft een hoge lob. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan haalt uit met een fantastische trap. Godenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Ghiugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Princip onderschept slim de pass. Princip geeft de bal voor. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán schiet op doel. Vrcelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Klungelig pakt Ghiugan de bal. Tristán is nu in balbezit. Princip rent richting de bal. Princip geeft een lange en hoge pass. Rozan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Atletico de BK 0:1

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Kiecal de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pizarro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rozan krijgt zijn hoofd ertegen. Godenzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Atletico de BK 0:2

38e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Pizarro geeft de bal voor. Rozan rent richting de bal. Rozan draait met de bal, schiet en ... Godenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Atletico de BK 0:3

41e minuut.
Tất Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tất Thành geeft de bal voor. Sesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva geeft een hoge lob. Sallai heeft problemen om de bal te vangen. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sallinger speelt de bal door. Sesta rent richting de bal. Denić is nu in balbezit. Tristán rent richting de bal. Tristán schiet op doel. Vrcelj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 53%, Atletico de BK 47%.
Cologne Atheists - Atletico de BK 0:3

46e minuut.
Tristán verovert de bal door een tackle van achteren. Tristán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Branežac de bal. Dambeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Atletico de BK 1:3

51e minuut.
Tristán is nu in balbezit. Denić onderschept slim de pass. Denić geeft de bal voor. Kiecal kopt de bal weg. Sesta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Daar is Staręga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staręga speelt de bal door. Kiecal onderschept slim de pass. Rozan is nu in balbezit. Rozan schiet op doel. Godenzi bokst de bal weg. Kiecal geeft een hoge lob. Rozan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Staręga is nu in balbezit. Staręga geeft de bal voor. Bandulaja maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Westhöfer is nu in balbezit. Rozan onderschept slim de pass. Rozan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Atletico de BK 1:4

59e minuut.
Martinovici komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ghiugan speelt de bal door. Sallinger is nu in balbezit. Sallinger met een sublieme pass. Tristán is nu in balbezit. Tristán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Orović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sesta rent richting de bal. Sesta passt de bal in één keer door. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Branežac geeft de bal voor. Bandulaja is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pizarro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bandulaja maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sallai kopt de bal weg. Pizarro geeft de bal voor. Rozan is nu in balbezit. Rozan draait met de bal, schiet en ... Godenzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Atletico de BK 1:5

82e minuut.
Bandulaja kopt de bal weg. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan onderschept slim de pass. Rozan schiet op doel. Godenzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Atletico de BK 1:6

85e minuut.
Sesta is nu in balbezit. Sesta speelt de bal door. Sallinger rent richting de bal. Sallinger geeft een lange en hoge pass. Tristán krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Vrcelj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 46%, Atletico de BK 54%.
Cologne Atheists - Atletico de BK 1:6