Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa Paisanos FC
CinCinSL Tactiek N-442DefRgtBack
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
69.2 gemiddelde waardering 51.9
incredible Schieten solid
outstanding Passen good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Libonatti passt de bal zonder na te denken. Cikatić rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cikatić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nemere maakt een snoekduik en kopt de bal. Mansur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Leonidis rent richting de bal. Leonidis geeft een hoge lob. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Paisanos FC 1:0

7e minuut.
Šidlo verovert de bal door een tackle van achteren. Šidlo speelt de bal door. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Paisanos FC 2:0

15e minuut.
Šidlo passt de bal met de wreef. Plachta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leonidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Giacometti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Paisanos FC 3:0

18e minuut.
Verkammen geeft een hoge lob. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kełkowiecki. Kełkowiecki krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cumana kopt de bal weg. Obregón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Ortuño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Paisanos FC 4:0

21e minuut.
Leonidis geeft een lange en hoge pass. Broczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal rolt over de achterlijn. Ortuño trapt de bal weg van het doel. Giacometti kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Paisanos FC 5:0

23e minuut.
Ortuño met een sublieme pass. Inworp. Leonidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šidlo geeft een lange en hoge pass. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. Ortuño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Paisanos FC 6:0

25e minuut.
Klungelig pakt Plachta de bal. Plachta passt de bal met de wreef. Leonidis rent richting de bal. Leonidis geeft de bal voor. Broczkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Šidlo geeft een hoge lob. Giacometti kopt de bal weg. Leonidis rent richting de bal. Leonidis geeft de bal voor. Broczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Ortuño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Šidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo met een sublieme pass. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Broczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Plachta rent richting de bal. Plachta speelt de bal door. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Giacometti maakt een snoekduik en kopt de bal. Ortuño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Broczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Ortuño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Verkammen onderschept slim de pass. Verkammen passt de bal in één keer door. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Paisanos FC 7:0

44e minuut.
Leonidis rent richting de bal. Leonidis passt de bal met de wreef. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolet komt het veld opgelopen. Aniszewski komt het veld opgelopen. Cazenave komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 30%, Paisanos FC 70%.
MKS Mokotów Warszawa - Paisanos FC 7:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cikatić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kełkowiecki geeft een hoge lob. Nemere springt en kopt de bal. Paal!

49e minuut.
Šidlo onderschept slim de pass. Šidlo passt de bal met de wreef. Leonidis met een sublieme pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. Cazenave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Aniszewski passt de bal in één keer door. Saldivia is nu in balbezit. Broczkowski onderschept slim de pass. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Loch onderschept slim de pass. Loch met een sublieme pass. Šidlo met een sublieme pass. Leonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonidis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Plachta is nu in balbezit. Plachta geeft een lange en hoge pass. Broczkowski kopt de bal weg. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... Cazenave bokst de bal weg. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Paisanos FC 8:0

58e minuut.
Loch rent richting de bal. Loch probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Cazenave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Paisanos FC 9:0

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Otero komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Leonidis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cumana. Leonidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leonidis met een snel genomen vrije trap. Cazenave probeert naar een medespeler te passen. Verkammen kopt de bal weg. Klungelig pakt Broczkowski de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Leonidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonidis geeft de bal voor. Giacometti is nu in balbezit. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Loch neemt de hoekschop. Leonidis rent richting de bal. Leonidis geeft de bal voor. Giacometti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Šidlo verovert de bal door een tackle van achteren. Leonidis rent richting de bal. Leonidis geeft een lange en hoge pass. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Giacometti met een sublieme pass. Daar is Leonidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonidis met een sublieme pass. Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Cazenave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Giacometti de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Paisanos FC 10:0

81e minuut.
Šidlo verovert de bal door een tackle van achteren. Šidlo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Broczkowski de bal. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Leonidis is nu in balbezit. Leonidis speelt de bal door. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski schiet op doel. Cazenave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Paisanos FC 11:0

87e minuut.
Plachta met een snelle inworp. Leonidis is nu in balbezit. Aniszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aniszewski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Plachta is nu in balbezit. Plachta geeft de bal voor. Giacometti is nu in balbezit. Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Cazenave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 33%, Paisanos FC 67%.
MKS Mokotów Warszawa - Paisanos FC 11:0