Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:15
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Paptamási Aréna
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1970
Paptamási F.C. Újpestforever
Beluci82 Tactiek 523Újpest
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 35.3
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


7e minuut.
Rohde passt de bal zonder na te denken. Bábik rent richting de bal. Földi rent richting de bal. Földi schiet op doel. Harkai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Újpestforever 1:0

14e minuut.
Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát probeert naar een medespeler te passen. Kuszende rent richting de bal. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Nyilas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paptamási F.C. - Újpestforever 1:1

25e minuut.
Fenyő probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga probeert naar een medespeler te passen. Bábik rent richting de bal. Bábik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kéri rent richting de bal. Hidasi onderschept slim de pass. Hidasi speelt de bal door. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Nyilas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Bácskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kárász onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hirt. Kárász raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kárász kan niet meer verder spelen. Berke komt het veld opgelopen. Hidasi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tompa de bal. Bábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bábik draait met de bal, schiet en ... Harkai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Újpestforever 2:1

39e minuut.
Varga met een snelle inworp. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi geeft een lange en hoge pass. Kuszende rent richting de bal. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Nyilas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paptamási F.C. 53%, Újpestforever 47%.
Paptamási F.C. - Újpestforever 2:1

48e minuut.
Klungelig pakt Kéri de bal. Bácskai rent richting de bal. Bácskai geeft de bal voor. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Hirt kopt de bal weg. Kéri rent richting de bal. Halmai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kéri raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuszende legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Nyilas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paptamási F.C. - Újpestforever 2:2

51e minuut.
Bácskai verovert de bal door een tackle van achteren. Bácskai speelt de bal door. Klungelig pakt Bukta de bal. Földi bereikt de bal nog maar net als eerste. Földi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Újpestforever 3:2

52e minuut.
Bácskai passt de bal in één keer door. Mikola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuszende. Kuszende krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Szász speelt de bal door. Hirt is nu in balbezit. Hirt geeft de bal voor. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende draait met de bal, schiet en ... Nyilas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Berke onderschept slim de pass. Berke speelt de bal door. Rohde met een sublieme pass. Bábik rent richting de bal. Bábik schiet op doel. Harkai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Bukta geeft een hoge lob. Inworp. Berke met de inworp. Földi rent richting de bal. Földi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Földi rent richting de bal. Földi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bábik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bajzát probeert naar een medespeler te passen. Szász met een sublieme pass. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende schiet op doel. Nyilas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Bácskai speelt de bal door. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri passt de bal in één keer door. Kuszende rent richting de bal. Kuszende haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paptamási F.C. 52%, Újpestforever 48%.
Paptamási F.C. - Újpestforever 3:2