Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Moira Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3519
Moira F.C. DUNAREA BRAILA
moira Tactiek 4-1-3-2 cjj
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
45.9 gemiddelde waardering 40.6
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen goed


22e minuut.
Attanasi is nu in balbezit. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Attanasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Attanasi geeft de bal voor. Tender krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vişinescu trapt de bal weg van het doel. Dräger bereikt de bal nog maar net als eerste. Attanasi begaat een overtreding. Attanasi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bohălţeanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tender kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Brands de bal onder controle te krijgen. Badea rent richting de bal. Badea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tender met een sublieme pass. Simčák probeert naar een medespeler te passen. Maricescu probeert naar een medespeler te passen. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel. Vişinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Maricescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Badea de bal. Cipolli onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Attanasi neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 43%, F.C. DUNAREA BRAILA 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moira - F.C. DUNAREA BRAILA 0:0

48e minuut.
Brands neemt vlug de vrije trap. Dräger geeft de bal voor. Czvitkovics probeert naar een medespeler te passen. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Mano onderschept slim de pass. Mano geeft de bal voor. Daar is Cipolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cipolli geeft een lange en hoge pass. Pop krijgt zijn hoofd ertegen. Bohălţeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Tender probeert naar een medespeler te passen. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu met een sublieme pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski onderschept slim de pass. Skorupski passt de bal met de wreef. Attanasi is nu in balbezit. Attanasi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender maakt een afschuwelijke overtreding. Doru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brands met een snel genomen vrije trap. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu draait met de bal, schiet en ... Bohălţeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - F.C. DUNAREA BRAILA 0:1

81e minuut.
Maricescu probeert naar een medespeler te passen. Attanasi geeft de bal voor. Brands rent richting de bal. Badea onderschept slim de pass. Badea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Badea is nu in balbezit. Badea schiet op doel. Vişinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 54%, F.C. DUNAREA BRAILA 46%.
Moira - F.C. DUNAREA BRAILA 0:1