Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 00:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Hugo Rafael Chavez Frias
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10083
RACK F.C. c.d.prado
NARANJA 1 Tactiek 4-4-2-w-normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
69.6 gemiddelde waardering 55
formidabel Schieten zeer goed
uitmuntend Passen goed
uitmuntend Verdedigen solide


12e minuut.
Hiçyanılmaz passt de bal met de wreef. Zlatev is nu in balbezit. Judek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Judek krijgt een gele kaart. Zlatev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zlatev neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - c.d.prado 1:0

24e minuut.
Mazzioli bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Santos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazzioli raakt geblesseerd tijdens het duel. Bełzowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mazzioli rent richting de bal. Mazzioli haalt uit met een fantastische trap. Bonicelli bokst de bal weg.

34e minuut.
Píccolo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arango komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Pieniążkowski probeert naar een medespeler te passen. Mack kopt de bal weg. Sanches controleert de bal met de borst. Zlatev rent richting de bal. Zlatev draait met de bal, schiet en ... Pieniążkowski bokst de bal weg.

40e minuut.
Piankowski passt de bal zonder na te denken. Bełzowski rent richting de bal. Bełzowski passt de bal zonder na te denken. Başkafa is nu in balbezit. Başkafa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe met een sublieme pass. Mazzioli is nu in balbezit. Mazzioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RACK F.C. - c.d.prado 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACK F.C. 50%, c.d.prado 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RACK F.C. - c.d.prado 1:1

46e minuut.
Bogdanos komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hiçyanılmaz passt de bal met de wreef. Pereira rent richting de bal. Pereira passt de bal zonder na te denken. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - c.d.prado 2:1

50e minuut.
Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyanılmaz probeert naar een medespeler te passen. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev schiet op doel. Pieniążkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - c.d.prado 3:1

52e minuut.
Hiçyanılmaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Judek de bal. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - c.d.prado 4:1

63e minuut.
Mack speelt de bal door. Hiçyanılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyanılmaz geeft een lange en hoge pass. Zlatev krijgt zijn hoofd ertegen. Pieniążkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - c.d.prado 5:1

65e minuut.
Hiçyanılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyanılmaz speelt de bal door. Zlatev is nu in balbezit. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hiçyanılmaz is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mack met de inworp. Hiçyanılmaz geeft een hoge lob. Zlatev krijgt zijn hoofd ertegen. Pieniążkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Defoe is nu in balbezit. Defoe geeft een lange en hoge pass. Barba Negra rent richting de bal. Başkafa verovert de bal door een tackle van achteren. Başkafa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Inworp. Hiçyanılmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mack controleert de bal met de borst. Mack geeft een lange en hoge pass. Zlatev maakt een snoekduik en kopt de bal. Pieniążkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Klungelig pakt dos Santos de bal. dos Santos geeft een lange en hoge pass. Judek kopt de bal weg. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACK F.C. 34%, c.d.prado 66%.
RACK F.C. - c.d.prado 5:1