Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Schweiz U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9765
Schweiz U21 Hellas U21
Schweiz_Edson_5 Tactiek Cru21
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 7
54.9 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Panagos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kakiousis kopt de bal weg. Stiffler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tzortzis rent richting de bal. Schönholzer verovert de bal door een tackle van achteren. Schönholzer probeert naar een medespeler te passen. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten schiet op doel. Panagos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Fehlmann passt de bal zonder na te denken. Ambühl is nu in balbezit. Gravanis onderschept slim de pass. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Sfakianakis probeert naar een medespeler te passen. Kakiousis rent richting de bal. Chiotakis rent richting de bal. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Hellas U21 0:1

15e minuut.
Kakiousis is nu in balbezit. Kakiousis met een sublieme pass. Chiotakis is nu in balbezit. Chiotakis draait met de bal, schiet en ... Zweifel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Hellas U21 0:2

16e minuut.
Maglaras rent richting de bal. Maglaras geeft de bal voor. Kakiousis is nu in balbezit. Kakiousis geeft een hoge lob. Kourtakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Zweifel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Papathomas met een sublieme pass. Sfakianakis geeft de bal voor. Chiotakis kopt de bal weg. Kourtakis is nu in balbezit. Kourtakis haalt uit met een fantastische trap. Zweifel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Gravanis is nu in balbezit. Ambühl onderschept slim de pass. Ambühl passt de bal zonder na te denken. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Athanasiou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 59%, Hellas U21 41%.
Schweiz U21 - Hellas U21 0:2

55e minuut.
Ambühl kopt de bal weg. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Papathomas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papathomas krijgt een gele kaart. Von Gunten raakt geblesseerd tijdens het duel. Räss zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ambühl maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kakiousis rent richting de bal. Kakiousis passt de bal in één keer door. Stiffler rent richting de bal. Chiotakis verovert de bal door een tackle van achteren. Chiotakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tasic komt het veld opgelopen. Gilardi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Räss met een sublieme pass. Ambühl is nu in balbezit. Tzortzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl onderschept slim de pass. Ambühl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Hellas U21 1:2

64e minuut.
Gravanis rent richting de bal. Athanasiou rent richting de bal. Ambühl maakt een afschuwelijke overtreding. Ambühl krijgt een gele kaart. Athanasiou roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Athanasiou kan niet meer verder spelen. Taxiarchis komt het veld opgelopen. Gravanis met een snel genomen vrije trap. Chiotakis is nu in balbezit. Chiotakis draait met de bal, schiet en ... Zweifel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kakiousis kopt de bal weg. Räss speelt de bal door. Gilardi rent richting de bal. Gilardi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Chiotakis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mavridis komt het veld opgelopen. Mitsikostas komt het veld opgelopen. Stiffler maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Gilardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Papathomas zijn tegenspeler op de grond. Papathomas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gilardi raakt geblesseerd tijdens het duel. Räss zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gilardi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Farrèr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stiffler probeert naar een medespeler te passen. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Hellas U21 1:3

88e minuut.
Fehlmann rent richting de bal. Fehlmann met een sublieme pass. Schönholzer is nu in balbezit. Schönholzer geeft een lange en hoge pass. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Schweiz U21 - Hellas U21 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schweiz U21 40%, Hellas U21 60%.
Schweiz U21 - Hellas U21 2:3