Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 17:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wei Hamik
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7800
Uruguay U21 France U21
Nueva Era Tactiek 4132 TSO V04.24
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
55.5 gemiddelde waardering 55.3
solid Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


17e minuut.
Meynieu passt de bal in één keer door. Duchêne bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretto begaat een overtreding. Pretto krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Lafitte controleert de bal met de borst. Velázquez rent richting de bal. Lafitte rent richting de bal. Velázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velázquez draait met de bal, schiet en ... Slimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ormaechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormaechea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - France U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay U21 54%, France U21 46%.
Uruguay U21 - France U21 1:0

46e minuut.
Velázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velázquez speelt de bal door. Ormaechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Savio rent richting de bal. Savio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Buitenspel voor Velázquez. Goede buitenspelval van de verdediging. Carrere komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Lafitte rent richting de bal. Velázquez onderschept slim de pass. Savio rent richting de bal. Savio schiet op doel. Slimani probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Hubert komt het veld opgelopen. Pelayo komt het veld opgelopen. Estevez komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schneider komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Velázquez stond buitenspel. Vercruysse komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Yepez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vercruysse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonnard is nu in balbezit. Bonnard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Favreau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Velázquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avaroa komt het veld opgelopen. Aristimuño komt het veld opgelopen. Ochiuzzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Avaroa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ochiuzzi passt de bal zonder na te denken. Savio speelt de bal door. Aristimuño rent richting de bal. Aristimuño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - France U21 2:0

88e minuut.
Ochiuzzi probeert naar een medespeler te passen. Avaroa rent richting de bal. Daar is Avaroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avaroa schiet op doel. Slimani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay U21 - France U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay U21 45%, France U21 55%.
Uruguay U21 - France U21 3:0