Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio Carlos Vogel
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5059
Provincial Ranco RC Santiago
Juveniles Tactiek 442 Clasica
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
33.1 gemiddelde waardering 45.8
average Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Jeria rent richting de bal. Wasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wasiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kocór de bal. Kocór haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Triviños kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mondaca passt de bal in één keer door. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann geeft een lange en hoge pass. Millanao maakt een snoekduik en kopt de bal. Triviños werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - RC Santiago 0:1

18e minuut.
Backe met een sublieme pass. Hartmann rent richting de bal. Hartmann passt de bal met de wreef. Kocór rent richting de bal. Kocór draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Guedes de bal. Guedes met een sublieme pass. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - RC Santiago 0:2

40e minuut.
Delgado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mondaca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millanao controleert de bal met de borst. Millanao haalt uit met een fantastische trap. Triviños kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 76%, RC Santiago 24%.
Provincial Ranco - RC Santiago 0:2

56e minuut.
Backe kopt de bal weg. Daar is Lizana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocór is nu in balbezit. Kocór schiet op doel. Triviños probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - RC Santiago 0:3

63e minuut.
Klungelig pakt Mazino de bal. Basanta geeft een lange en hoge pass. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - RC Santiago 0:4

69e minuut.
Obojski geeft een lange en hoge pass. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann geeft een lange en hoge pass. Kocór rent richting de bal. Kocór schiet op doel. Triviños verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Wasiewicz passt de bal met de wreef. Hartmann rent richting de bal. Hartmann passt de bal zonder na te denken. Kocór is nu in balbezit. Kocór draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Wasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kocór is nu in balbezit. Obojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór verovert de bal door een tackle van achteren. Kocór draait met de bal, schiet en ... Triviños bokst de bal weg. Paal!

83e minuut.
Kuzmanic geeft de bal voor. Wasiewicz is nu in balbezit. Wasiewicz geeft een hoge lob. Delgado kopt de bal weg. Zhiting geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Wasiewicz kopt de bal weg. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann probeert naar een medespeler te passen. Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 74%, RC Santiago 26%.
Provincial Ranco - RC Santiago 0:4