Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 12ter Mann
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7602
Das Urgestein FC_Bayer München
Geld sammeln Tactiek Sicherung Sturm
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 52.1
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen good


1e minuut.
Gherghina geeft een lange en hoge pass. Vierziger verovert de bal door een tackle van achteren. Faryński rent richting de bal. Antonie is nu in balbezit. Antonie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Antonie geeft een hoge lob. Boski is nu in balbezit. Hemetzberger is nu in balbezit. Boski verovert de bal door een tackle van achteren. Boski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Osowski onderschept slim de pass. Ruviaro onderschept slim de pass. Ruviaro speelt de bal door. Boski is nu in balbezit. Boski schiet op doel. Mooser bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:1

12e minuut.
Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Manolescu de bal. Antonie is nu in balbezit. Antonie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Antonie rent richting de bal. Locardi begaat een overtreding. Antonie raakt geblesseerd tijdens het duel. Korol komt bij de bal en schiet. Mooser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Manolescu geeft de bal voor. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă met een sublieme pass. Grzmot rent richting de bal. Grzmot geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Korol passt de bal in één keer door. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie passt de bal zonder na te denken. Faryński rent richting de bal. Faryński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:2

36e minuut.
Inworp. Grzmot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boski rent richting de bal. Boski haalt uit met een fantastische trap. Silver probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mooser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manolescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:3

38e minuut.
Korol onderschept slim de pass. Ruviaro geeft een hoge lob. Grzmot kopt de bal weg. Daar is Boski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boski schiet op doel. Mooser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:4

41e minuut.
Hemetzberger onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grzmot zal de hoekschop nemen. Boski rent richting de bal. Boski draait met de bal, schiet en ... Mooser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Mooser is nu in balbezit. Käsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooser bereikt de bal nog maar net als eerste. Käsler is nu in balbezit. Boski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Urgestein 78%, FC_Bayer München 22%.
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:5

47e minuut.
Antonie is nu in balbezit. Antonie geeft een hoge lob. Silver heeft problemen om de bal te vangen. Grzmot is nu in balbezit. Grzmot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Faryński is nu in balbezit. Pischel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischel passt de bal met de wreef. Antonie geeft de bal voor. Boski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pischel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Antonie met een snelle inworp. Korol geeft een hoge lob. Faryński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Antonie zal de hoekschop nemen. Boski maakt een snoekduik en kopt de bal. Mooser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:6

61e minuut.
Boski is nu in balbezit. Pischel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boski raakt geblesseerd tijdens het duel. Korol komt bij de bal en schiet. Hemetzberger probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Boski heeft problemen om de bal te vangen. Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro passt de bal met de wreef. Boski is nu in balbezit. Boski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Inworp. Antonie met een snelle inworp. Ruviaro probeert naar een medespeler te passen. Faryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faryński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:7

81e minuut.
Mooser speelt de bal door. Korol kopt de bal weg. Boski rent richting de bal. Faryński rent richting de bal. Faryński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ruviaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jürgens komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gherghina met een sublieme pass. Daar is Osowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osowski passt de bal in één keer door. Wetzel rent richting de bal. Wetzel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Korol probeert naar een medespeler te passen. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Locardi begaat een overtreding. Locardi krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Gherghina probeert naar een medespeler te passen. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie geeft de bal voor. Grzmot rent richting de bal. Grzmot draait met de bal, schiet en ... Mooser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Urgestein 72%, FC_Bayer München 28%.
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:7