Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: steagu rosu brasov Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5494
steagu rosu brasov Arsenal Iasi
boby3 Tactiek L442
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
69.8 gemiddelde waardering 54.7
brilliant Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen solid


4e minuut.
Śmigło heeft problemen om de bal te vangen. Ielpo rent richting de bal. Śmigło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ielpo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moder komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Morais geeft een hoge lob. Angarone is nu in balbezit. Angarone probeert naar een medespeler te passen. da Alegria rent richting de bal. da Alegria draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Inworp. Kupcik met een snelle inworp. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo geeft een lange en hoge pass. Moder springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Oprea passt de bal in één keer door. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo passt de bal zonder na te denken. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Arsenal Iasi 1:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmigło met de inworp. Collange probeert naar een medespeler te passen. Śmigło rent richting de bal. Śmigło geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ielpo passt de bal zonder na te denken. Seniw is nu in balbezit. Seniw probeert naar een medespeler te passen. Moder is nu in balbezit. Moder haalt uit met een fantastische trap. Uzakatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Moder is nu in balbezit. Moder passt de bal met de wreef. Oprea is nu in balbezit. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Balajti passt de bal in één keer door. Milică rent richting de bal. Milică passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt da Alegria de bal. da Alegria geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Collange geeft een lange en hoge pass. Oprea kopt de bal weg. Balajti heeft problemen om de bal te vangen. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Seniw probeert naar een medespeler te passen. Oprea is nu in balbezit. Oprea geeft een lange en hoge pass. Moder springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Moder kopt de bal weg. Oprea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valerie. Valerie krijgt een gele kaart. Oprea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moder neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chí Thành probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ielpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielpo geeft een lange en hoge pass. Moder rent richting de bal. Moder schiet op doel. Uzakatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Moder kopt de bal weg. Oprea is nu in balbezit. Oprea speelt de bal door. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap. Uzakatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Klungelig pakt Angarone de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collange. Angarone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śmigło zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. da Alegria springt en kopt de bal. Dafinescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 36%, Arsenal Iasi 64%.
steagu rosu brasov - Arsenal Iasi 1:0

47e minuut.
Kupcik rent richting de bal. Kupcik geeft de bal voor. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap. Valerie probeert de bal aan de voet te houden. Uzakatan bokst de bal weg.

49e minuut.
Klepka rent richting de bal. Klepka passt de bal zonder na te denken. Lubik is nu in balbezit. Lubik geeft de bal voor. Moder springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Chí Thành heeft problemen om de bal te vangen. Chí Thành geeft een hoge lob. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - Arsenal Iasi 2:0

54e minuut.
Śmigło bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigło passt de bal zonder na te denken. Lubik met een sublieme pass. Moder rent richting de bal. Moder schiet op doel. Uzakatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Seniw passt de bal in één keer door. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo passt de bal in één keer door. Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Oprea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oprea heeft problemen om de bal te vangen. Valerie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprea raakt geblesseerd tijdens het duel. Minciună komt het veld opgelopen. Yonkov komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lubik met een sublieme pass. Seniw rent richting de bal. Seniw passt de bal zonder na te denken. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Morais speelt de bal door. Angarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarone passt de bal met de wreef. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria draait met de bal, schiet en ... Dafinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Chí Thành speelt de bal door. Oprea rent richting de bal. Seniw rent richting de bal. Seniw geeft een lange en hoge pass. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. Uzakatan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minciună rent richting de bal. Minciună schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Valerie verovert de bal door een tackle van achteren. Lubik probeert naar een medespeler te passen. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft een lange en hoge pass. Moder krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jilozinho komt het veld opgelopen. Bregović komt het veld opgelopen. Boldici komt het veld opgelopen. Răducioiu komt het veld opgelopen. Campagnola komt het veld opgelopen. Uzakatan trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Lubik de bal onder controle te krijgen. Răducioiu met een sublieme pass. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho schiet op doel. Dafinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bregović kopt de bal weg. Podlužný rent richting de bal. Podlužný passt de bal zonder na te denken. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... Dafinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Yonkov passt de bal in één keer door. Minciună is nu in balbezit. Moder is nu in balbezit. Moder draait met de bal, schiet en ... Uzakatan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Podlužný probeert naar een medespeler te passen. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho passt de bal in één keer door. Angarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarone haalt uit met een fantastische trap. Dafinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 44%, Arsenal Iasi 56%.
steagu rosu brasov - Arsenal Iasi 2:0