Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WEEDSjoint Berta Team
7.3.1 Tactiek sconfitta sicura
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
43.3 gemiddelde waardering 38.8
very good Schieten average
weak Passen adequate
adequate Verdedigen good


13e minuut.
Facchin probeert de bal aan de voet te houden. Ruczkowski rent richting de bal. Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Velcea is nu in balbezit. Velcea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lapčević heeft problemen om de bal te vangen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Facchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea verovert de bal door een tackle van achteren. Velcea haalt uit met een fantastische trap. Szpręglewski probeert de bal aan de voet te houden. Osicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Berta Team 1:0

23e minuut.
Tulus rent richting de bal. Lapčević rent richting de bal. Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Tulus draait met de bal, schiet en ... Ruczkowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Szpręglewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodini is nu in balbezit. Bodini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Berta Team 2:0

27e minuut.
Ferman is nu in balbezit. Ćusa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferman raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nunes is nu in balbezit. Nunes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pirrello rent richting de bal. Pirrello passt de bal in één keer door. Lapčević is nu in balbezit. Tulus onderschept slim de pass. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 41%, Berta Team 59%.
WEEDSjoint - Berta Team 2:0

51e minuut.
Ferman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belluto rent richting de bal. Truchanowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Truchanowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Teodorovici geeft een hoge lob. Inworp. Quiñoa met de inworp. Palladini rent richting de bal. Palladini geeft de bal voor. Favre bokst de bal weg.

60e minuut.
Inworp. Quintana komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Velcea is nu in balbezit. Pirrello geeft een lange en hoge pass. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodini is nu in balbezit. Bodini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Berta Team 3:0

69e minuut.
Chlabicz geeft de bal voor. Szpręglewski kopt de bal weg. Pessina probeert naar een medespeler te passen. Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Berta Team 4:0

77e minuut.
Quintana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pirrello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirrello met een sublieme pass. Čuden rent richting de bal. Čuden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Palladini verovert de bal door een tackle van achteren. Palladini geeft een hoge lob. Belluto is nu in balbezit. Belluto schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Berta Team 4:1

82e minuut.
Quintana rent richting de bal. Quintana geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Teodorovici de bal onder controle te krijgen. Quiñoa rent richting de bal. Quiñoa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Berta Team 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 52%, Berta Team 48%.
WEEDSjoint - Berta Team 4:2