Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sedina Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5737
Sedina FC Pijaki Zajączki
4123 Tactiek Mistrzowska
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 49.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Wężyk rent richting de bal. Wężyk geeft de bal voor. Francese is nu in balbezit. Einfalt rent richting de bal. Einfalt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Einfalt verovert de bal door een tackle van achteren. Kurański verovert de bal door een tackle van achteren. Kurański speelt de bal door. Francese is nu in balbezit. Francese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kurański is nu in balbezit. Rivaldo is nu in balbezit. Rivaldo geeft een lange en hoge pass. Francese rent richting de bal. Francese haalt uit met een fantastische trap. Özşener verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Einfalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivaldo passt de bal zonder na te denken. Daar is Francese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francese haalt uit met een fantastische trap. Özşener verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Jonker speelt de bal door. Piro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piro raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sajewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Koszut geeft de bal voor. Inworp. Rabiega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blahut rent richting de bal. Blahut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - FC Pijaki Zajączki 1:0

40e minuut.
Rivaldo speelt de bal door. Francese bereikt de bal nog maar net als eerste. Francese passt de bal met de wreef. Rivaldo is nu in balbezit. Rivaldo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 62%, FC Pijaki Zajączki 38%.
Sedina - FC Pijaki Zajączki 1:0

46e minuut.
Díaz komt het veld opgelopen. Oliseh komt het veld opgelopen. Tømmervik komt het veld opgelopen. Chiţu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caillot met een snelle inworp. Rivaldo met een sublieme pass. Oliseh is nu in balbezit. Oliseh schiet op doel. Özşener bokst de bal weg.

65e minuut.
Blahut speelt de bal door. Medunjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Medunjanin draait met de bal, schiet en ... Tømmervik probeert de bal aan de voet te houden. Chiţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sedina - FC Pijaki Zajączki 2:0

66e minuut.
Díaz speelt de bal door. Kurański rent richting de bal. Kurański met een sublieme pass. Francese bereikt de bal nog maar net als eerste. Francese draait met de bal, schiet en ... Özşener kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Díaz neemt de hoekschop. Oliseh krijgt zijn hoofd ertegen. Özşener maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wężyk probeert naar een medespeler te passen. Caillot rent richting de bal. Jonker maakt een afschuwelijke overtreding. Jonker krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kurański geeft een hoge lob. Wężyk rent richting de bal. Wężyk passt de bal zonder na te denken. Rivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivaldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Medunjanin kopt de bal weg. Blahut rent richting de bal. Wężyk maakt een afschuwelijke overtreding. Blahut raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Rivaldo kopt de bal weg. Francese probeert de bal met de borst te controleren. Jonker begaat een overtreding. Jonker krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Francese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wężyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oliseh rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Cislaghi ... Strafschop! Oliseh raakt geblesseerd tijdens het duel. Oliseh kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Punčo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francese is nu in balbezit. Francese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rivaldo speelt de bal door. Caillot is nu in balbezit. Caillot passt de bal zonder na te denken. Oliseh is nu in balbezit. Oliseh draait met de bal, schiet en ... Özşener verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sedina 62%, FC Pijaki Zajączki 38%.
Sedina - FC Pijaki Zajączki 2:0