Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C. Djem Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5474
F.C. Djem Vikingur Reykjavik
Achilles Tactiek 3-5-2
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 48.6
formidabel Schieten solide
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


9e minuut.
Arunov verovert de bal door een tackle van achteren. Koloskov-Rodosskij verovert de bal door een tackle van achteren. Koloskov-Rodosskij geeft de bal voor. Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Djem - Vikingur Reykjavik 0:1

11e minuut.
Lemishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser verovert de bal door een tackle van achteren. Booser passt de bal zonder na te denken. Coquart is nu in balbezit. Coquart haalt uit met een fantastische trap. Nuhs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

13e minuut.
Velichkov geeft de bal voor. Coquart is nu in balbezit. Krefta rent richting de bal. Coquart onderschept slim de pass. Coquart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Djem - Vikingur Reykjavik 1:1

17e minuut.
Khánh Minh geeft de bal voor. Măgureanu probeert de bal met de borst te controleren. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski schiet op doel. Arunov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morgeaux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski passt de bal in één keer door. Arunov rent richting de bal. Măgureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Măgureanu schiet op doel. Morgeaux bokst de bal weg.

21e minuut.
Booser met een sublieme pass. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld probeert naar een medespeler te passen. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Leal geeft de bal voor. Coquart heeft problemen om de bal te vangen. Booser is nu in balbezit. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Arunov is nu in balbezit. Arunov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koloskov-Rodosskij met een snelle inworp. Czerkawski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart speelt de bal door. Booser is nu in balbezit. Booser haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Francomano trapt de bal weg. Bąk kopt de bal weg. Ülküsoy rent richting de bal. Booser verovert de bal door een tackle van achteren. Booser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Czerkawski geeft een lange en hoge pass. Arunov heeft problemen om de bal te vangen. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Djem - Vikingur Reykjavik 1:2

43e minuut.
Booser controleert de bal met de borst. Booser probeert naar een medespeler te passen. Alderweireld is nu in balbezit. Klungelig pakt Alderweireld de bal. Alderweireld draait met de bal, schiet en ... Nuhs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Djem 58%, Vikingur Reykjavik 42%.
F.C. Djem - Vikingur Reykjavik 1:2

50e minuut.
Bąk passt de bal zonder na te denken. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart rent richting de bal. Coquart draait met de bal, schiet en ... Nuhs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Djem - Vikingur Reykjavik 2:2

59e minuut.
Bąk heeft problemen om de bal te vangen. Bąk passt de bal met de wreef. Daar is Booser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Booser schiet op doel. Nuhs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Djem - Vikingur Reykjavik 3:2

68e minuut.
Lemmens passt de bal zonder na te denken. Krefta bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser onderschept slim de pass. Booser draait met de bal, schiet en ... Nuhs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Djem - Vikingur Reykjavik 4:2

80e minuut.
Czerkawski speelt de bal door. Lemishko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemishko speelt de bal door. Khánh Minh is nu in balbezit. Khánh Minh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lemishko kopt de bal weg. Kondev rent richting de bal. Leal is nu in balbezit. Kondev onderschept slim de pass. Kondev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Apers met de inworp. Bąk probeert naar een medespeler te passen. Coquart rent richting de bal. Coquart haalt uit met een fantastische trap. Nuhs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Djem - Vikingur Reykjavik 5:2

87e minuut.
Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser geeft de bal voor. Klungelig pakt Krefta de bal. Coquart rent richting de bal. Coquart haalt uit met een fantastische trap. Nuhs bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Booser is nu in balbezit. Booser passt de bal met de wreef. Coquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquart draait met de bal, schiet en ... Nuhs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Djem - Vikingur Reykjavik 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Djem 50%, Vikingur Reykjavik 50%.
F.C. Djem - Vikingur Reykjavik 6:2