Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Rapid Campulung Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2376
Rapid Campulung Fotbal Club Sivela
proba 1 Tactiek 352of
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.1 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Hedrén geeft een lange en hoge pass. Bęben kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Japa de bal onder controle te krijgen. Orsi is nu in balbezit. Orsi schiet op doel. Petruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Altınordu is nu in balbezit. De Marco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Altınordu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Altınordu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Capoferri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - Fotbal Club Sivela 0:1

17e minuut.
Benito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kochanský is nu in balbezit. Kochanský passt de bal zonder na te denken. Altınordu rent richting de bal. Altınordu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - Fotbal Club Sivela 0:2

20e minuut.
Bęben bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu onderschept slim de pass. Fikejz onderschept slim de pass. Fikejz geeft een hoge lob. Orsi springt en kopt de bal. Petruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Terra geeft een hoge lob. Benito rent richting de bal. Pietrkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietrkiewicz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Benito passt de bal zonder na te denken. Cossaer rent richting de bal. Cossaer schiet op doel. De Marco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Październik verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Orsi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hříbek komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Cossaer verovert de bal door een tackle van achteren. Cossaer geeft een hoge lob. Altınordu rent richting de bal. Altınordu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - Fotbal Club Sivela 0:3

34e minuut.
Cossaer kopt de bal weg. Październik heeft problemen om de bal te vangen. Altınordu is nu in balbezit. Altınordu haalt uit met een fantastische trap. Capoferri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - Fotbal Club Sivela 0:4

41e minuut.
Altınordu rent richting de bal. Altınordu passt de bal in één keer door. Rios controleert de bal met de borst. Kochanský is nu in balbezit. Kochanský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Campulung 54%, Fotbal Club Sivela 46%.
Rapid Campulung - Fotbal Club Sivela 0:4

57e minuut.
Stubiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Pietrkiewicz de bal. Benito geeft de bal voor. Altınordu is nu in balbezit. Altınordu draait met de bal, schiet en ... Capoferri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - Fotbal Club Sivela 0:5

60e minuut.
Pietrkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrkiewicz geeft de bal voor. Cortijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęben verovert de bal door een tackle van achteren. Bęben schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cortijo kopt de bal weg. Hříbek rent richting de bal. Japa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Japa krijgt een gele kaart. Hříbek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bęben neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Petruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - Fotbal Club Sivela 1:5

73e minuut.
Kochanský passt de bal in één keer door. Altınordu rent richting de bal. De Marco begaat een overtreding. Altınordu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kochanský wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu passt de bal zonder na te denken. Altınordu rent richting de bal. Altınordu draait met de bal, schiet en ... Październik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - Fotbal Club Sivela 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Campulung 65%, Fotbal Club Sivela 35%.
Rapid Campulung - Fotbal Club Sivela 1:6