Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Nou Camp Nou
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4132
FC Bąrcęløną Red Bull
banda 4-3-3 Tactiek 3mids
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 53.1
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa geeft de bal voor. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Montoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Red Bull 0:1

13e minuut.
Cardoso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sosa geeft een lange en hoge pass. Aguilar springt en kopt de bal. Montoya bokst de bal weg.

16e minuut.
Proenza kopt de bal weg. Proenza is nu in balbezit. Proenza passt de bal in één keer door. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Trujillo geeft een hoge lob. Inworp. Toledo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Proenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Proenza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Toledo is nu in balbezit. Cardoso is nu in balbezit. Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft de bal voor. Aguilar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa speelt de bal door. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Montoya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Red Bull 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 46%, Red Bull 54%.
FC Bąrcęløną - Red Bull 0:2

58e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa passt de bal zonder na te denken. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Red Bull 0:3

77e minuut.
Hernández passt de bal zonder na te denken. Baños rent richting de bal. Baños met een sublieme pass. Proenza is nu in balbezit. Proenza geeft een hoge lob. Paal!

79e minuut.
Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baños bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas is nu in balbezit. Diago onderschept slim de pass. Diago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bąrcęløną - Red Bull 1:3

85e minuut.
Demurtas onderschept slim de pass. Inworp. Hernández met de inworp. Diago geeft een hoge lob. Baños krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bąrcęløną 49%, Red Bull 51%.
FC Bąrcęløną - Red Bull 1:3