Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moldova U21 Nederland U21
Il Modellino Tactiek NL 4312L
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
52 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Hillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoşevschi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hillen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Helmer neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Brumer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - Nederland U21 0:1

12e minuut.
Corduleanu rent richting de bal. van der Sluis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Durleştian de bal. Helmer rent richting de bal. Helmer draait met de bal, schiet en ... Brumer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Hillen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Welcker de bal. Welcker geeft de bal voor. Helmer is nu in balbezit. Helmer draait met de bal, schiet en ... Brumer bokst de bal weg.

21e minuut.
Welcker geeft de bal voor. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleştian onderschept slim de pass. Hillen onderschept slim de pass. Hillen schiet op doel. Brumer bokst de bal weg.

23e minuut.
Welcker speelt de bal door. Bosselaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosselaar geeft de bal voor. Hillen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - Nederland U21 0:2

28e minuut.
Digolean bereikt de bal nog maar net als eerste. Welcker verovert de bal door een tackle van achteren. Welcker probeert naar een medespeler te passen. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer schiet op doel. Brumer bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova U21 63%, Nederland U21 37%.
Moldova U21 - Nederland U21 0:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van de Korput komt het veld opgelopen. Markiet komt het veld opgelopen. Grobbe komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Helmer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Manhoef komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buitenspel voor Manhoef. Goede buitenspelval van de verdediging. Andruh komt het veld opgelopen. Ghimişli komt het veld opgelopen. Cepurnîi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Cepurnîi passt de bal met de wreef. Andruh is nu in balbezit. Buitenweg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buitenweg krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Inworp. Bogarde komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artiuşin komt het veld opgelopen. Apruda komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Digolean is nu in balbezit. Artiuşin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Sluis. van der Sluis krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Digolean geeft een hoge lob. Artiuşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Linssen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Artiuşin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cepurnîi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Anita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Artiuşin is nu in balbezit. Artiuşin draait met de bal, schiet en ... Anita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - Nederland U21 1:2

90e minuut.
Crişciuc geeft een lange en hoge pass. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Proper. Proper krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova U21 44%, Nederland U21 56%.
Moldova U21 - Nederland U21 1:2