Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VfL Beul 1971 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11740
VfL Beul 1971 KFL 09
Pokal Tactiek 433-deu2
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
49.8 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten very good
adequate Passen very good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Rajski rent richting de bal. Rajski geeft de bal voor. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka draait met de bal, schiet en ... Perzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - KFL 09 1:0

9e minuut.
Öhlmann onderschept slim de pass. Öhlmann speelt de bal door. Memiş rent richting de bal. Krzemionka onderschept slim de pass. Krzemionka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Beuckert is nu in balbezit. Beuckert geeft de bal voor. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. Teuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VfL Beul 1971 - KFL 09 1:1

15e minuut.
Metzelder probeert naar een medespeler te passen. Beuckert rent richting de bal. Beuckert probeert naar een medespeler te passen. Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka draait met de bal, schiet en ... Perzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Klungelig pakt Corradini de bal. Corradini met een sublieme pass. Ruman rent richting de bal. Ruman geeft de bal voor. Malešević krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ohlheiser rent richting de bal. Ohlheiser passt de bal zonder na te denken. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ohlheiser speelt de bal door. Ruman rent richting de bal. Ruman passt de bal in één keer door. Malešević rent richting de bal. Malešević draait met de bal, schiet en ... Teuber bokst de bal weg. Denić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng onderschept slim de pass. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - KFL 09 1:2

34e minuut.
Ohlheiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlheiser rent richting de bal. Ohlheiser schiet op doel. Teuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - KFL 09 1:3

38e minuut.
Nhật Hùng onderschept slim de pass. Nhật Hùng passt de bal zonder na te denken. Malešević rent richting de bal. Malešević haalt uit met een fantastische trap. Teuber probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 51%, KFL 09 49%.
VfL Beul 1971 - KFL 09 1:3

57e minuut.
Metzelder is nu in balbezit. Seitz verovert de bal door een tackle van achteren. Seitz passt de bal zonder na te denken. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Öhlmann rent richting de bal. Öhlmann geeft een lange en hoge pass. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ... Teuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. De bal rolt over de achterlijn. Norden komt het veld opgelopen. Ogorek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gottvald komt het veld opgelopen. Duna komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Corradini speelt de bal door. Duna geeft de bal voor. Díaz Peramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden verovert de bal door een tackle van achteren. Norden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Duna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yolcu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Tal geeft de bal voor. Corradini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Memiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden verovert de bal door een tackle van achteren. Norden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Díaz Peramos geeft een lange en hoge pass. Ruman kopt de bal weg. Malešević rent richting de bal. Malešević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 47%, KFL 09 53%.
VfL Beul 1971 - KFL 09 1:3