Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: The Sparrow's Nest
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1871
Green Town AFC Comand 2005
G-2-2-2 GT V1 Tactiek mkwnzd 1
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
39.1 gemiddelde waardering 51.4
zwak Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


12e minuut.
Pepper speelt de bal door. Wersaczewski is nu in balbezit. Kitowski probeert naar een medespeler te passen. Mincă rent richting de bal. Mincă draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes is nu in balbezit. Bandeira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bandeira naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă met een sublieme pass. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kantar is nu in balbezit. De Bruyn is nu in balbezit. De Bruyn passt de bal met de wreef. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap. Krystoforski bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buhoiu zal de hoekschop nemen. Szałachowski kopt de bal weg. Maqomayev rent richting de bal. Maqomayev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Maqomayev met een sublieme pass. Kantar rent richting de bal. Sacko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sacko krijgt een gele kaart. Kantar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kantar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - Comand 2005 0:1

41e minuut.
Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bottin de bal onder controle te krijgen. Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar draait met de bal, schiet en ... Krystoforski bokst de bal weg.

42e minuut.
De Bruyn is nu in balbezit. De Bruyn passt de bal in één keer door. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. Buhoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kantar passt de bal met de wreef. Szałachowski rent richting de bal. Szałachowski passt de bal zonder na te denken. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kantar heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kantar is nu in balbezit. Kantar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - Comand 2005 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Town AFC 53%, Comand 2005 47%.
Green Town AFC - Comand 2005 0:2

46e minuut.
Degang komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu passt de bal in één keer door. Maqomayev heeft problemen om de bal te vangen. De Bruyn rent richting de bal. De Bruyn schiet op doel. Degang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Benkowski is nu in balbezit. Benkowski passt de bal in één keer door. De Bruyn met een sublieme pass. Kantar rent richting de bal. Kantar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kantar geeft een lange en hoge pass. Szałachowski kopt de bal weg. Bottin probeert de bal aan de voet te houden. Buhoiu is nu in balbezit. Buhoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kantar rent richting de bal. Bottin is nu in balbezit. Kantar onderschept slim de pass. Kantar schiet op doel. Degang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Town AFC - Comand 2005 0:3

85e minuut.
Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski passt de bal in één keer door. Paciaciak probeert naar een medespeler te passen. Kitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kitowski passt de bal in één keer door. Mincă is nu in balbezit. Maqomayev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maqomayev krijgt een gele kaart. Mincă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciliński wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De Bruyn is nu in balbezit. De Bruyn speelt de bal door. Delanoy geeft de bal voor. Kantar rent richting de bal. Kantar draait met de bal, schiet en ... Degang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Town AFC 58%, Comand 2005 42%.
Green Town AFC - Comand 2005 0:3