Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xupa Cabra FC CescBarsa
futebol moderno Tactiek 5-2-1L-2
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
55.9 gemiddelde waardering 46.2
very good Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Tetwin rent richting de bal. Tetwin passt de bal met de wreef. Daar is Mnatsakanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin schiet op doel. das Graças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zago is nu in balbezit. Zago draait met de bal, schiet en ... das Graças maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Triboulet is nu in balbezit. Triboulet geeft een hoge lob. Inworp. Domenech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farmakopoulos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin geeft de bal voor. Mnatsakanyan krijgt zijn hoofd ertegen. das Graças probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Mnatsakanyan met een sublieme pass. Parrado rent richting de bal. Parrado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Massó de bal onder controle te krijgen. das Graças maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - CescBarsa 1:0

15e minuut.
Moceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zago rent richting de bal. Zago geeft een hoge lob. Mnatsakanyan rent richting de bal. Mnatsakanyan draait met de bal, schiet en ... das Graças probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Saldanha speelt de bal door. Tetwin is nu in balbezit. Tetwin passt de bal zonder na te denken. Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnatsakanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Parrado probeert naar een medespeler te passen. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Massó ... Strafschop! Massó krijgt een gele kaart. Mnatsakanyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Massó probeert naar een medespeler te passen. Országh neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - CescBarsa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xupa Cabra FC 33%, CescBarsa 67%.
Xupa Cabra FC - CescBarsa 2:0

57e minuut.
Rondón rent richting de bal. Tetwin onderschept slim de pass. Mnatsakanyan rent richting de bal. Mnatsakanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - CescBarsa 3:0

59e minuut.
Tetwin passt de bal zonder na te denken. Parrado is nu in balbezit. Parrado passt de bal zonder na te denken. Mnatsakanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnatsakanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - CescBarsa 4:0

69e minuut.
Huanambal kopt de bal weg. Parrado heeft problemen om de bal te vangen. Parrado met een sublieme pass. Országh is nu in balbezit. Országh draait met de bal, schiet en ... das Graças verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Parrado met de inworp. Burke controleert de bal met de borst. Tetwin geeft een hoge lob. Zago met een sublieme pass. Daar is Rondón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zago geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mnatsakanyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Saldanha speelt de bal door. Daar is Országh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burke. Burke krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Zago passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Országh de bal. Országh passt de bal met de wreef. Tetwin is nu in balbezit. Tetwin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Quesada stond buitenspel. Moceanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mnatsakanyan is nu in balbezit. Mnatsakanyan draait met de bal, schiet en ... das Graças maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - CescBarsa 5:0

87e minuut.
Zago passt de bal met de wreef. Burke rent richting de bal. Saldanha geeft een lange en hoge pass. Mnatsakanyan rent richting de bal. Mnatsakanyan haalt uit met een fantastische trap. das Graças probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xupa Cabra FC 23%, CescBarsa 77%.
Xupa Cabra FC - CescBarsa 5:0