Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2378
kms deren
cemil Tactiek sss
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 37.9
formidable Schieten very good
very good Passen average
very good Verdedigen average


4e minuut.
Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico speelt de bal door. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Bandırmalı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
García Gomis kopt de bal weg. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk geeft de bal voor. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - deren 1:0

11e minuut.
Imrik draait met de bal, schiet en ... Osorio speelt de bal door. Khotenko kopt de bal weg. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bandırmalı is nu in balbezit. Bandırmalı geeft een lange en hoge pass. Maleńczuk kopt de bal weg. Artistico is nu in balbezit. Artistico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Puig rent richting de bal. Puig geeft een hoge lob. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Sümer probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Imrik rent richting de bal. Imrik speelt de bal door. Sarıkırmızı verovert de bal door een tackle van achteren. Artistico is nu in balbezit. Artistico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso passt de bal in één keer door. Hrebenciuc geeft een lange en hoge pass. Bandırmalı kan de bal niet met de borst controleren. Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Alfonso met een snelle inworp. Artistico rent richting de bal. Sümer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Artistico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Artistico neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Khotenko is nu in balbezit. Imrik is nu in balbezit. Khotenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Khotenko geeft een hoge lob. Artistico maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - deren 2:0

36e minuut.
Sarıkırmızı heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Khotenko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Artistico springt en kopt de bal. Osorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Puig geeft de bal voor. Daar is Imrik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imrik geeft een hoge lob. Artistico rent richting de bal. Artistico draait met de bal, schiet en ... Osorio bokst de bal weg. Sarıkırmızı is nu in balbezit. Sarıkırmızı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khotenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imrik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 29%, deren 71%.
kms - deren 2:0

47e minuut.
Berenguel del Río met een snelle inworp. Kalender bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalender passt de bal zonder na te denken. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu schiet op doel. Niezgoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Antalyalılar rent richting de bal. Antalyalılar met een sublieme pass. Kalender bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico onderschept slim de pass. Artistico geeft de bal voor. Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Muskała speelt de bal door. Klungelig pakt Jäkl de bal. Jäkl probeert naar een medespeler te passen. Simoiu rent richting de bal. Simoiu draait met de bal, schiet en ... Niezgoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Klungelig pakt Hrebenciuc de bal. Maleńczuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarıkırmızı de bal. Imrik rent richting de bal. Imrik schiet op doel. Osorio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - deren 3:0

82e minuut.
Hrebenciuc met een sublieme pass. Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Artistico de bal. Artistico schiet op doel. Osorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - deren 4:0

86e minuut.
Jäkl is nu in balbezit. Jäkl probeert naar een medespeler te passen. Muskała met een sublieme pass. Kalender bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalender draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Khotenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imrik is nu in balbezit. Imrik passt de bal zonder na te denken. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kms - deren 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 38%, deren 62%.
kms - deren 5:0