Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 Olesn!ca
LUX 2021 Tactiek 4v1a
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten excellent
adequate Passen excellent
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Ginis rent richting de bal. Ginis geeft de bal voor. Massera met een sublieme pass. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović draait met de bal, schiet en ... Gimalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gwidon de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Belfiore met een sublieme pass. Regazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Regazzini met een sublieme pass. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Gwidon geeft de bal voor. Ginis kopt de bal weg. Massera bereikt de bal nog maar net als eerste. Massera geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sabino de bal onder controle te krijgen. Gimalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stamatović heeft problemen om de bal te vangen. Marletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marletta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Belin verovert de bal door een tackle van achteren. Belin geeft de bal voor. Massera is nu in balbezit. Massera geeft een lange en hoge pass. Stamatović krijgt zijn hoofd ertegen. Gimalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marletta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Olesn!ca 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Massera met de inworp. Regazzini geeft de bal voor. Stamatović krijgt zijn hoofd ertegen. Gimalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Olesn!ca 0:2

15e minuut.
Ponciano controleert de bal met de borst. Belfiore rent richting de bal. Stamatović verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Regazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Regazzini passt de bal in één keer door. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović schiet op doel. Gimalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Olesn!ca 0:3

24e minuut.
Duma probeert naar een medespeler te passen. Steen is nu in balbezit. Provázek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Steen raakt geblesseerd tijdens het duel. Steen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gimalski speelt de bal door. Balayev rent richting de bal. Steen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Steen krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ginis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Velican komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Balayev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bruks komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Bruks verovert de bal door een tackle van achteren. Bruks probeert naar een medespeler te passen. Daar is Belin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belin geeft de bal voor. Stamatović krijgt zijn hoofd ertegen. Gimalski bokst de bal weg. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Olesn!ca 0:4

39e minuut.
Ponciano probeert naar een medespeler te passen. Vukomanović is nu in balbezit. Vukomanović passt de bal met de wreef. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Inworp. Ponciano met de inworp. Vukomanović speelt de bal door. Steen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steen haalt uit met een fantastische trap. Sansonetti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚLĄSK WROCŁAW1981 57%, Olesn!ca 43%.
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Olesn!ca 0:4

49e minuut.
Velican passt de bal met de wreef. Massera bereikt de bal nog maar net als eerste. Massera passt de bal in één keer door. Marletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marletta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Duma met een sublieme pass. Vukomanović probeert naar een medespeler te passen. Peev is nu in balbezit. Steen onderschept slim de pass. Steen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Marletta kopt de bal weg. Stamatović kan de bal niet met de borst controleren. Kwella bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatović onderschept slim de pass. Stamatović schiet op doel. Gimalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Massera geeft een lange en hoge pass. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano rent richting de bal. Stamatović verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatović draait met de bal, schiet en ... Gimalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marletta schiet op doel. Paal! Gimalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Daar is Regazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regazzini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łyko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łyko geeft een hoge lob. Stamatović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Belfiore heeft problemen om de bal te vangen. Marletta is nu in balbezit. Sabino is nu in balbezit. Stamatović onderschept slim de pass. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Gimalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Provázek rent richting de bal. Provázek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sabino de bal. Marletta rent richting de bal. Marletta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Massera kopt de bal weg. Stamatović is nu in balbezit. Regazzini met een sublieme pass. Marletta rent richting de bal. Marletta schiet op doel. Gimalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Oćwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja met een sublieme pass. Duma rent richting de bal. Duma haalt uit met een fantastische trap. Sansonetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Oćwieja geeft de bal voor. Vukomanović geeft de bal voor. Duma rent richting de bal. Duma haalt uit met een fantastische trap. Sansonetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Olesn!ca 1:4

76e minuut.
Ponciano speelt de bal door. Klungelig pakt Vukomanović de bal. Vukomanović geeft een hoge lob. Duma is nu in balbezit. Duma draait met de bal, schiet en ... Sansonetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ponciano geeft een lange en hoge pass. Velican rent richting de bal. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Olesn!ca 2:4

80e minuut.
Marletta speelt de bal door. Steen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stamatović. Stamatović krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Regazzini speelt de bal door. Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Marletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marletta schiet op doel. Gimalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Olesn!ca 2:5

90e minuut.
Regazzini rent richting de bal. Bolulular begaat een overtreding. Regazzini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Regazzini met een snel genomen vrije trap. Marletta rent richting de bal. Marletta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚLĄSK WROCŁAW1981 59%, Olesn!ca 41%.
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - Olesn!ca 2:5