Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CescBarsa Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6711
CescBarsa LixaR
5-2-1L-2 Tactiek 5-1-2-1L-1
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten excellent
good Passen excellent
average Verdedigen very good


6e minuut.
Tobar kopt de bal weg. Ulduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz geeft een lange en hoge pass. Benites rent richting de bal. Benites haalt uit met een fantastische trap. das Graças probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Cívica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívica probeert naar een medespeler te passen. Benites rent richting de bal. Benites draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - LixaR 0:1

15e minuut.
Marynarz onderschept slim de pass. Marynarz passt de bal met de wreef. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites haalt uit met een fantastische trap. das Graças maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - LixaR 0:2

17e minuut.
Marynarz passt de bal zonder na te denken. Ulduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz met een sublieme pass. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - LixaR 0:3

20e minuut.
Tobar passt de bal met de wreef. Pereira met een sublieme pass. Daar is Cívica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cívica geeft een hoge lob. Ulduz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ulduz met een sublieme pass. Klungelig pakt García Martínez de bal. Farmakopoulos rent richting de bal. Farmakopoulos geeft de bal voor. Poll maakt een snoekduik en kopt de bal. Bury verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Cívica passt de bal zonder na te denken. Ulduz is nu in balbezit. Ulduz passt de bal zonder na te denken. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Vimos rent richting de bal. Vimos geeft de bal voor. Cívica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívica geeft een hoge lob. Benites maakt een snoekduik en kopt de bal. das Graças bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - LixaR 0:4

33e minuut.
Cívica is nu in balbezit. Cívica speelt de bal door. Benites rent richting de bal. Benites haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CescBarsa - LixaR 0:5

37e minuut.
Marynarz rent richting de bal. Marynarz passt de bal met de wreef. Tobar rent richting de bal. Tobar geeft een lange en hoge pass. Ulduz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Serrano geeft een hoge lob. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz passt de bal zonder na te denken. Cívica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívica geeft de bal voor. das Graças bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 63%, LixaR 37%.
CescBarsa - LixaR 0:5

49e minuut.
Tobar geeft een hoge lob. Bell is nu in balbezit. Ulduz verovert de bal door een tackle van achteren. Ulduz geeft een lange en hoge pass. Benites springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Marynarz met een sublieme pass. Cívica heeft problemen om de bal te vangen. Cívica geeft de bal voor. Benites maakt een snoekduik en kopt de bal. das Graças probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ulduz geeft de bal voor. Klungelig pakt Rondón de bal. Benites is nu in balbezit. Benites haalt uit met een fantastische trap. das Graças werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Marynarz met een sublieme pass. Cívica heeft problemen om de bal te vangen. Cívica geeft een lange en hoge pass. Ulduz is nu in balbezit. Ulduz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tobar kan de bal niet met de borst controleren. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke passt de bal in één keer door. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites draait met de bal, schiet en ... das Graças bokst de bal weg. Ulduz geeft de bal voor. Serrano is nu in balbezit. Marynarz verovert de bal door een tackle van achteren. Marynarz geeft een hoge lob. Ulduz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Domenech speelt de bal door. Farmakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmakopoulos geeft de bal voor. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Saldaña geeft de bal voor. Inworp. Farmakopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CescBarsa 62%, LixaR 38%.
CescBarsa - LixaR 0:5