Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KGC Becik Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3974
KGC Becik Boby Brno
ndcc Tactiek Boby je Boby
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 36.1
solid Schieten adequate
very good Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Klungelig pakt Petrevičius de bal. Allegrini rent richting de bal. Petrevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Petrevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KGC Becik - Boby Brno 1:0

4e minuut.
Baležentis rent richting de bal. Baležentis geeft een hoge lob. Nedorost kopt de bal weg. bin Khalil bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Khalil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mortari met een harde bal richting middenveld. Estañol kopt de bal weg. Daar is Schmalz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nery rent richting de bal. Petrevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Nery passt de bal in één keer door. Petrevičius is nu in balbezit. Met opzet legt Demeter zijn tegenspeler op de grond. Demeter krijgt een gele kaart. Petrevičius raakt geblesseerd tijdens het duel. Nery met een snel genomen vrije trap. Piedra maakt een snoekduik en kopt de bal. Szaliński bokst de bal weg.

17e minuut.
Piedra is nu in balbezit. Petrevičius is nu in balbezit. Piedra rent richting de bal. Piedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KGC Becik - Boby Brno 2:0

25e minuut.
bin Khalil is nu in balbezit. Wielopolski geeft een lange en hoge pass. Petrevičius kopt de bal weg. Daar is Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piedra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stoichkov komt het veld opgelopen.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salos komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Allegrini geeft de bal voor. Inworp. Estañol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nery is nu in balbezit. Nery draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Estañol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petrevičius springt en kopt de bal. Szaliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Baležentis rent richting de bal. Baležentis passt de bal met de wreef. Salos rent richting de bal. Salos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KGC Becik - Boby Brno 2:1

36e minuut.
Inworp. Janczylik met een snelle inworp. Baležentis met een sublieme pass. Daar is Salos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wielopolski rent richting de bal. Wielopolski passt de bal in één keer door. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra schiet op doel. Szaliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGC Becik - Boby Brno 3:1

42e minuut.
Petrevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Estañol rent richting de bal. Petrevičius geeft een hoge lob. Piedra is nu in balbezit. Piedra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGC Becik 40%, Boby Brno 60%.
KGC Becik - Boby Brno 3:1

46e minuut.
Hubski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Janczylik speelt de bal door. Sira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stoichkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salos rent richting de bal. Salos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mortari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Vajco komt het veld opgelopen. Moldoveanu komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Schmalz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nery is nu in balbezit. Nery geeft een hoge lob. Piedra is nu in balbezit. Piedra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sira speelt de bal door. Salos heeft problemen om de bal te vangen. Wielopolski probeert naar een medespeler te passen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Nery geeft de bal voor. Allegrini onderschept slim de pass. Estañol probeert naar een medespeler te passen. Petrevičius rent richting de bal. Petrevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vajco kopt de bal weg. Daar is Baležentis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baležentis passt de bal met de wreef. Salos is nu in balbezit. Salos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hubski rent richting de bal. Baležentis verovert de bal door een tackle van achteren. Baležentis met een sublieme pass. Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos haalt uit met een fantastische trap. Mortari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moldoveanu neemt de hoekschop. Daar is Vajco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salos bereikt de bal nog maar net als eerste. Salos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGC Becik 54%, Boby Brno 46%.
KGC Becik - Boby Brno 3:1