Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KS Szczawa Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4464
KS Szczawa Internacional Zdrój
xyz Tactiek Inter 442
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
43.1 gemiddelde waardering 55.2
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Bazylewicz passt de bal zonder na te denken. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto maakt een afschuwelijke overtreding. Barreto krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Bazylewicz controleert de bal met de borst. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto passt de bal met de wreef. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miastkowski met een sublieme pass. Drakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakopoulos met een sublieme pass. Kiełtyka rent richting de bal. Kiełtyka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rico Íñiguez kopt de bal weg. Klungelig pakt Lebioda de bal. Barreto speelt de bal door. Kiełtyka rent richting de bal. Kiełtyka haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Barreto passt de bal zonder na te denken. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero probeert naar een medespeler te passen. Barreto geeft een hoge lob. Petracchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mihalcea geeft een hoge lob. Petracchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Kiełtyka de bal. Kiełtyka haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - Internacional Zdrój 0:1

18e minuut.
Inworp. Calero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barreto geeft de bal voor. Kiełtyka krijgt zijn hoofd ertegen. Miastkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto met een sublieme pass. Kiełtyka is nu in balbezit. Kiełtyka draait met de bal, schiet en ... Miastkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - Internacional Zdrój 0:2

31e minuut.
Daar is Wielki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielki probeert naar een medespeler te passen. Bazylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Zawiejski is nu in balbezit. Hagi onderschept slim de pass. Hagi geeft de bal voor. Kiełtyka is nu in balbezit. Kiełtyka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petracchi rent richting de bal. Petracchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - Internacional Zdrój 0:3

38e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Barreto passt de bal in één keer door. Calero probeert naar een medespeler te passen. Petracchi rent richting de bal. Petracchi haalt uit met een fantastische trap. Miastkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szczawa 56%, Internacional Zdrój 44%.
KS Szczawa - Internacional Zdrój 0:3

50e minuut.
Klungelig pakt Herrera de bal. Herrera met een sublieme pass. Drakopoulos speelt de bal door. Kiełtyka is nu in balbezit. Kiełtyka schiet op doel. Miastkowski bokst de bal weg. Petracchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petracchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rico Íñiguez heeft problemen om de bal te vangen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto geeft de bal voor. Klungelig pakt Petracchi de bal. Petracchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Calero geeft een lange en hoge pass. Rico Íñiguez heeft problemen om de bal te vangen. Kiełtyka is nu in balbezit. Kiełtyka schiet op doel. Miastkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - Internacional Zdrój 0:4

61e minuut.
Rico Íñiguez geeft de bal voor. Barreto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maślona is nu in balbezit. Drakopoulos onderschept slim de pass. Drakopoulos geeft de bal voor. Miastkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiełtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełtyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - Internacional Zdrój 0:5

68e minuut.
Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Petracchi rent richting de bal. Stricanne legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stricanne krijgt een gele kaart. Petracchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiełtyka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kiełtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełtyka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - Internacional Zdrój 0:6

72e minuut.
Inworp. Napiórkowski komt het veld opgelopen. Bugryn komt het veld opgelopen. Martonyi komt het veld opgelopen. Zhabin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
López Vallejo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihalcea met de inworp. Barreto geeft een lange en hoge pass. Martonyi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hagi met een snelle inworp. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto maakt een afschuwelijke overtreding. Barreto krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Hagi geeft een lange en hoge pass. Zhabin kopt de bal weg. Kiełtyka is nu in balbezit. Kiełtyka draait met de bal, schiet en ... Miastkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - Internacional Zdrój 0:7

77e minuut.
Herrera met een sublieme pass. Stricanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi begaat een overtreding. Stricanne raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Drakopoulos geeft een lange en hoge pass. Vornicu is nu in balbezit. Martonyi onderschept slim de pass. Martonyi schiet op doel. Miastkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szczawa - Internacional Zdrój 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szczawa 70%, Internacional Zdrój 30%.
KS Szczawa - Internacional Zdrój 0:8