Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sorrow Crown
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8537
Compostela FC Kuviokellunta
usls mid Tactiek Hitaat sup
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
50 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69 gemiddelde waardering 39.9
incredible Schieten good
outstanding Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Rakowski passt de bal met de wreef. Tuokkola speelt de bal door. Iruarrizaga rent richting de bal. Iruarrizaga geeft een lange en hoge pass. Rakowski springt en kopt de bal. Erdős kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Klungelig pakt Iruarrizaga de bal. Iruarrizaga speelt de bal door. Kaila is nu in balbezit. Ortíz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortíz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 1:0

7e minuut.
Ortíz passt de bal met de wreef. Rakowski probeert de bal aan de voet te houden. Iruarrizaga rent richting de bal. Iruarrizaga geeft een lange en hoge pass. Rakowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 2:0

9e minuut.
Mezzasalma geeft de bal voor. Ortíz kopt de bal weg. Klungelig pakt Rakowski de bal. Rakowski schiet op doel. Erdős maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 3:0

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Erdős niet meer kan verder spelen. Tatarintsev komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Munday de bal. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Rehn speelt de bal door. Benrahma met een sublieme pass. Iruarrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iruarrizaga geeft de bal voor. Rakowski springt en kopt de bal. Tatarintsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Mezzasalma de bal. Mezzasalma geeft een hoge lob. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Ortíz verovert de bal door een tackle van achteren. Rakkolainen onderschept slim de pass. Iruarrizaga geeft de bal voor. Rakowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 4:0

19e minuut.
Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Palometsä rent richting de bal. Rakowski onderschept slim de pass. Iruarrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iruarrizaga schiet op doel. Tatarintsev bokst de bal weg. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 5:0

23e minuut.
Inworp. Benrahma met de inworp. Iruarrizaga rent richting de bal. Iruarrizaga geeft een hoge lob. Rakowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 6:0

25e minuut.
Ortíz passt de bal in één keer door. Iruarrizaga is nu in balbezit. Iruarrizaga passt de bal zonder na te denken. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kaila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski draait met de bal, schiet en ... Tatarintsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 7:0

26e minuut.
Mezzasalma rent richting de bal. Mezzasalma probeert naar een medespeler te passen. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz draait met de bal, schiet en ... Tatarintsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 8:0

28e minuut.
Benrahma passt de bal zonder na te denken. Iruarrizaga is nu in balbezit. Iruarrizaga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortíz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortíz schiet op doel. Tatarintsev bokst de bal weg.

32e minuut.
Bednarczyk passt de bal in één keer door. Munday bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywania is nu in balbezit. Munday onderschept slim de pass. Munday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 8:1

35e minuut.
Mezzasalma speelt de bal door. Iruarrizaga is nu in balbezit. Iruarrizaga met een sublieme pass. Ortíz rent richting de bal. Ortíz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Munday bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subotić. Munday raakt geblesseerd tijdens het duel. Bednarczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Munday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subotić is nu in balbezit. Munday verovert de bal door een tackle van achteren. Munday schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kaila kan de bal niet met de borst controleren. Rakowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kaila ... Strafschop! Kaila krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gaziantepli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaziantepli speelt de bal door. Subotić geeft een lange en hoge pass. Rakowski rent richting de bal. Rakowski draait met de bal, schiet en ... Tatarintsev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 28%, FC Kuviokellunta 72%.
Compostela - FC Kuviokellunta 8:1

46e minuut.
Butuşan komt het veld opgelopen. Kousa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Gaziantepli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk passt de bal zonder na te denken. Munday bereikt de bal nog maar net als eerste. Munday draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Bednarczyk geeft de bal voor. Kuńczak heeft problemen om de bal te vangen. Peraile rent richting de bal. Munday onderschept slim de pass. Munday haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 8:2

51e minuut.
Iruarrizaga probeert naar een medespeler te passen. Butuşan rent richting de bal. Butuşan geeft de bal voor. Rakowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Tatarintsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butuşan rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 9:2

51e minuut.
Bednarczyk met een sublieme pass. Rakowski met een sublieme pass. Iruarrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iruarrizaga geeft de bal voor. Butuşan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 10:2

56e minuut.
Subotić neemt vlug de vrije trap. Iruarrizaga kopt de bal weg. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski draait met de bal, schiet en ... Tatarintsev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 11:2

58e minuut.
Rakowski rent richting de bal. Palometsä bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski onderschept slim de pass. Butuşan rent richting de bal. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Tatarintsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 12:2

59e minuut.
Bednarczyk speelt de bal door. Kousa is nu in balbezit. Kousa geeft een hoge lob. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tuokkola probeert naar een medespeler te passen. Iruarrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iruarrizaga speelt de bal door. Butuşan rent richting de bal. Butuşan schiet op doel. Tatarintsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Iruarrizaga is nu in balbezit. Iruarrizaga geeft een hoge lob. Butuşan kopt de bal weg. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rakowski rent richting de bal. Rakowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Benrahma is nu in balbezit. Benrahma geeft een hoge lob. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. Tatarintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 13:2

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Correia komt het veld opgelopen. Szczygielski komt het veld opgelopen. Tatarintsev met een harde bal richting middenveld. Mezzasalma kopt de bal weg. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Iruarrizaga geeft een hoge lob. Daar is Kaila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butuşan is nu in balbezit. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 14:2

73e minuut.
Rakowski kopt de bal weg. Iruarrizaga rent richting de bal. Iruarrizaga geeft een hoge lob. Rakowski krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Kaila de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Tatarintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 15:2

75e minuut.
Gaziantepli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kousa de bal. Kousa onderschept slim de pass. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. Tatarintsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Benrahma probeert naar een medespeler te passen. Iruarrizaga is nu in balbezit. Iruarrizaga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Butuşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Tatarintsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rakowski rent richting de bal. Rakowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rakowski rent richting de bal. Rakowski haalt uit met een fantastische trap. Tatarintsev bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Butuşan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 16:2

79e minuut.
Madola komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Rakowski speelt de bal door. Madola bereikt de bal nog maar net als eerste. Madola met een sublieme pass. Klungelig pakt Butuşan de bal. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Tatarintsev bokst de bal weg. Kousa verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Benrahma kopt de bal weg. Daar is Butuşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakowski rent richting de bal. Rakowski schiet op doel. Tatarintsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - FC Kuviokellunta 17:2

82e minuut.
Palometsä rent richting de bal. Palometsä geeft een hoge lob. Benrahma geeft een hoge lob. Butuşan rent richting de bal. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. Tatarintsev bokst de bal weg. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan geeft een hoge lob. Tatarintsev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tatarintsev probeert naar een medespeler te passen. Mezzasalma speelt de bal door. Madola bereikt de bal nog maar net als eerste. Madola geeft de bal voor. Butuşan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rehn passt de bal zonder na te denken. Benrahma speelt de bal door. Klungelig pakt Madola de bal. Madola schiet op doel. Tatarintsev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 28%, FC Kuviokellunta 72%.
Compostela - FC Kuviokellunta 17:2