Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Leonardo c5 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2649
Leonardo c5 Torpedo Mocchie
peppono Tactiek pest
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.6 gemiddelde waardering 58.6
solid Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Peneveyre speelt de bal door. Puksec heeft problemen om de bal te vangen. Puksec geeft een lange en hoge pass. Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec draait met de bal, schiet en ... Daher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Musiałek passt de bal in één keer door. Puksec rent richting de bal. Puksec geeft de bal voor. Grün is nu in balbezit. Grün schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Musiałek verovert de bal door een tackle van achteren. Musiałek passt de bal in één keer door. McGrath speelt de bal door. Grün rent richting de bal. Grün schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daher trapt de bal weg. McGrath kopt de bal weg. Czerwiec is nu in balbezit. Grün is nu in balbezit. Grün draait met de bal, schiet en ... Daher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
MacPhadden is nu in balbezit. Czerwiec onderschept slim de pass. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün haalt uit met een fantastische trap. Daher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Torpedo Mocchie 0:1

13e minuut.
Vuna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mario komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Grün kopt de bal weg. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden maakt een afschuwelijke overtreding. MacPhadden krijgt een gele kaart. Czerwiec raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. McGrath neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daher trapt de bal weg van het doel. McGrath kopt de bal weg. Czerwiec is nu in balbezit. Grün rent richting de bal. Grün schiet op doel. Daher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Peneveyre passt de bal in één keer door. Puksec rent richting de bal. Puksec geeft een hoge lob. Grün krijgt zijn hoofd ertegen. Daher maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pihlanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Torpedo Mocchie 0:2

30e minuut.
McGrath probeert naar een medespeler te passen. MacPhadden probeert naar een medespeler te passen. Blank probeert naar een medespeler te passen. Lapadula is nu in balbezit. Lapadula draait met de bal, schiet en ... Lăzăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ciacci passt de bal in één keer door. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu probeert naar een medespeler te passen. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Musiałek speelt de bal door. Puksec bereikt de bal nog maar net als eerste. Puksec passt de bal in één keer door. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Lăzăroiu met een harde bal richting middenveld. Pihlanen kopt de bal weg. Grün is nu in balbezit. Grün haalt uit met een fantastische trap. Daher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Milano probeert naar een medespeler te passen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pihlanen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 59%, Torpedo Mocchie 41%.
Leonardo c5 - Torpedo Mocchie 0:2

46e minuut.
McGrath met een sublieme pass. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec passt de bal in één keer door. Grün rent richting de bal. Grün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Puksec met een snelle inworp. McGrath is nu in balbezit. McGrath geeft een lange en hoge pass. Czerwiec springt en kopt de bal. Paal! Pihlanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlanen draait met de bal, schiet en ... Daher bokst de bal weg.

55e minuut.
McGrath rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lapadula. McGrath raakt geblesseerd tijdens het duel. McGrath zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mario kopt de bal weg. Puksec met een sublieme pass. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Karaszewski probeert naar een medespeler te passen. Ciacci met een sublieme pass. del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Blank is nu in balbezit. Blank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leonardo c5 - Torpedo Mocchie 1:2

79e minuut.
Musiałek verovert de bal door een tackle van achteren. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek begaat een overtreding. Musiałek krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ryf met een sublieme pass. Pihlanen rent richting de bal. Pihlanen probeert naar een medespeler te passen. Czerwiec is nu in balbezit. Czerwiec schiet op doel. Daher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Musiałek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piccini komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peneveyre met een snelle inworp. Puksec geeft een hoge lob. Grün krijgt zijn hoofd ertegen. Daher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leonardo c5 59%, Torpedo Mocchie 41%.
Leonardo c5 - Torpedo Mocchie 1:2