Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc.klub- gpc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2409
fc.klub- gpc DrewniakTeam
tak2 Tactiek ProJecT X
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 46.6
average Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Mols heeft problemen om de bal te vangen. Mols probeert naar een medespeler te passen. Wigier is nu in balbezit. Wigier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Walusiak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Demirökçe de bal onder controle te krijgen. Kubot is nu in balbezit. Demirökçe onderschept slim de pass. Demirökçe schiet op doel. Walusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Charous is nu in balbezit. Wichorowski begaat een overtreding. Charous raakt geblesseerd tijdens het duel. Charous zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Demirökçe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirökçe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Walusiak geeft de bal voor. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols geeft een hoge lob. Wigier rent richting de bal. Wigier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Mols passt de bal met de wreef. Charous speelt de bal door. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe draait met de bal, schiet en ... Kałużyński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demirökçe zal de hoekschop nemen. Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Wędrowski kopt de bal weg. Wigier is nu in balbezit. Wigier schiet op doel. Walusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Słowiak probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Camallı neemt de hoekschop. Daar is Demirökçe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirökçe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - DrewniakTeam 0:1

35e minuut.
Kałużyński geeft een hoge lob. Inworp. Charous met de inworp. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols is nu in balbezit. Mols met een sublieme pass. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Charous speelt de bal door. Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier rent richting de bal. Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirökçe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Demirökçe rent richting de bal. Mols rent richting de bal. Mols probeert naar een medespeler te passen. Wigier is nu in balbezit. Wigier haalt uit met een fantastische trap. Walusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.klub- gpc 65%, DrewniakTeam 35%.
fc.klub- gpc - DrewniakTeam 0:1

47e minuut.
Charous met een snelle inworp. Siles rent richting de bal. Siles passt de bal zonder na te denken. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols draait met de bal, schiet en ... Walusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Kałużyński trapt de bal weg. Charous rent richting de bal. Charous passt de bal zonder na te denken. Wigier is nu in balbezit. Wigier draait met de bal, schiet en ... Walusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demirökçe is nu in balbezit. Kałużyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Demirökçe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mols neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - DrewniakTeam 0:2

52e minuut.
Camallı met een sublieme pass. Daar is Kałużyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirökçe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - DrewniakTeam 0:3

54e minuut.
Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Camallı is nu in balbezit. Camallı speelt de bal door. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier draait met de bal, schiet en ... Walusiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

62e minuut.
Camallı is nu in balbezit. Camallı geeft een lange en hoge pass. Daar is Słowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe draait met de bal, schiet en ... Walusiak bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Wigier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

80e minuut.
Wichorowski passt de bal in één keer door. Siles speelt de bal door. Kałużyński rent richting de bal. Wigier verovert de bal door een tackle van achteren. Wigier draait met de bal, schiet en ... Walusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirökçe passt de bal in één keer door. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - DrewniakTeam 0:4

87e minuut.
Pawełczyk probeert de bal aan de voet te houden. Camallı rent richting de bal. Camallı passt de bal zonder na te denken. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier draait met de bal, schiet en ... Walusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.klub- gpc 76%, DrewniakTeam 24%.
fc.klub- gpc - DrewniakTeam 0:4