Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: _Internazionale_ Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10470
Skorpio30 FC Minune
soprano tactic Tactiek Amical
48% Balbezit 52%
6% Spel op eigen helft 94%
58 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 29.9
incredible Schieten adequate
solid Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Ploeşteanu probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu kopt de bal weg. Randsverk heeft problemen om de bal te vangen. Randsverk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 1:0

4e minuut.
Lazarovici probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu passt de bal in één keer door. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 2:0

6e minuut.
Schabowy geeft een hoge lob. Doeltrap. Ploeşteanu trapt de bal weg van het doel. Daar is Schabowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schabowy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 3:0

11e minuut.
Lazarovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Schabowy rent richting de bal. Schabowy schiet op doel. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 4:0

12e minuut.
Lazarovici geeft de bal voor. Ploeşteanu met een sublieme pass. Arghirescu kopt de bal weg. Randsverk rent richting de bal. Randsverk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schabowy rent richting de bal. Schabowy haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 5:0

14e minuut.
Schabowy met een snelle inworp. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Randsverk rent richting de bal. Randsverk schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Randsverk de bal. Randsverk schiet op doel. Ploeşteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Randsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Randsverk schiet op doel. Ploeşteanu probeert de bal aan de voet te houden. Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 6:0

17e minuut.
Arghirescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lăcustă verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Randsverk rent richting de bal. Randsverk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 7:0

19e minuut.
Inworp. Lazarovici met een snelle inworp. Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Randsverk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 8:0

20e minuut.
Inworp. Lazarovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schabowy geeft een hoge lob. Randsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Randsverk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ploeşteanu trapt de bal weg van het doel. Daar is Lăcustă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lazarovici passt de bal zonder na te denken. Ploeşteanu probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu kopt de bal weg. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lăcustă is nu in balbezit. Lăcustă met een sublieme pass. Schabowy heeft problemen om de bal te vangen. Schabowy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Randsverk rent richting de bal. Randsverk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 9:0

26e minuut.
Schabowy verovert de bal door een tackle van achteren. Schabowy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Randsverk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. Ploeşteanu bokst de bal weg. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 10:0

29e minuut.
Anghelinii passt de bal met de wreef. Schabowy probeert naar een medespeler te passen. Randsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Randsverk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 11:0

30e minuut.
Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Randsverk onderschept slim de pass. Randsverk haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Randsverk rent richting de bal. Randsverk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 12:0

33e minuut.
Tilea probeert naar een medespeler te passen. Lazarovici speelt de bal door. Klungelig pakt Schabowy de bal. Schabowy haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 13:0

35e minuut.
Lăcustă is nu in balbezit. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu speelt de bal door. Daar is Randsverk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randsverk draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 14:0

37e minuut.
Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu onderschept slim de pass. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 15:0

38e minuut.
Randsverk rent richting de bal. Randsverk passt de bal zonder na te denken. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 16:0

40e minuut.
Inguanti heeft problemen om de bal te vangen. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy passt de bal met de wreef. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 17:0

41e minuut.
Anghelinii passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lazarovici zal de hoekschop nemen. Randsverk springt en kopt de bal. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 18:0

43e minuut.
Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarovici speelt de bal door. Schabowy rent richting de bal. Schabowy haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 5%, FC Minune 95%.
Skorpio30 - FC Minune 19:0

46e minuut.
Alfasi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfasi verovert de bal door een tackle van achteren. Alfasi speelt de bal door. Randsverk rent richting de bal. Randsverk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 20:0

48e minuut.
Yener rent richting de bal. Yener met een sublieme pass. Randsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Randsverk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 21:0

49e minuut.
Randsverk rent richting de bal. Randsverk passt de bal met de wreef. Alfasi is nu in balbezit. Alfasi haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 22:0

51e minuut.
Lazarovici met de inworp. Alfasi is nu in balbezit. Alfasi geeft de bal voor. Randsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Randsverk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 23:0

54e minuut.
Ðogo is nu in balbezit. Lazarovici onderschept slim de pass. Yener begaat een overtreding. Lazarovici raakt geblesseerd tijdens het duel. Lazarovici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ploeşteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Randsverk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randsverk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 24:0

55e minuut.
Lazarovici onderschept slim de pass. Lazarovici probeert naar een medespeler te passen. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk schiet op doel. Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache speelt de bal door. Alfasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk schiet op doel. Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alfasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 25:0

63e minuut.
Lazarovici passt de bal in één keer door. Chiţa speelt de bal door. Alfasi heeft problemen om de bal te vangen. Alfasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 26:0

66e minuut.
Daar is Randsverk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randsverk probeert naar een medespeler te passen. Alfasi rent richting de bal. Alfasi haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 27:0

68e minuut.
Tilea is nu in balbezit. Tilea passt de bal zonder na te denken. Arghirescu speelt de bal door. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 28:0

70e minuut.
Lazarovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfasi rent richting de bal. Alfasi geeft een hoge lob. Randsverk bereikt de bal nog maar net als eerste. Randsverk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 29:0

72e minuut.
Inworp. Lazarovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kafarski is nu in balbezit. Alfasi verovert de bal door een tackle van achteren. Alfasi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Ploeşteanu bokst de bal weg. Randsverk krijgt zijn hoofd ertegen. Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 30:0

74e minuut.
Ðogo is nu in balbezit. Alfasi verovert de bal door een tackle van achteren. Alfasi passt de bal met de wreef. Randsverk rent richting de bal. Randsverk haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 31:0

75e minuut.
Lazarovici neemt de hoekschop. Ploeşteanu probeert naar een medespeler te passen. Lazarovici kopt de bal weg. Alfasi heeft problemen om de bal te vangen. Alfasi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu passt de bal met de wreef. Alfasi rent richting de bal. Alfasi haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alfasi rent richting de bal. Alfasi haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 32:0

78e minuut.
Alfasi onderschept slim de pass. Lăcustă bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfasi verovert de bal door een tackle van achteren. Alfasi schiet op doel. Ploeşteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 33:0

80e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. Alfasi onderschept slim de pass. Alfasi heeft problemen om de bal te vangen. Alfasi schiet op doel. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 34:0

81e minuut.
Kafarski rent richting de bal. Kafarski geeft de bal voor. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Lăcustă de bal. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Alfasi is nu in balbezit. Alfasi haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 35:0

84e minuut.
Ðogo geeft een hoge lob. Arghirescu is nu in balbezit. Randsverk is nu in balbezit. Randsverk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lăcustă rent richting de bal. Alfasi verovert de bal door een tackle van achteren. Alfasi haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 36:0

87e minuut.
Lazarovici speelt de bal door. Tilea rent richting de bal. Tilea met een sublieme pass. Randsverk rent richting de bal. Randsverk haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Randsverk geeft een hoge lob. Alfasi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

89e minuut.
Lăcustă is nu in balbezit. Arghirescu onderschept slim de pass. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Randsverk rent richting de bal. Randsverk draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alfasi is nu in balbezit. Alfasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpio30 - FC Minune 37:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpio30 7%, FC Minune 93%.
Skorpio30 - FC Minune 37:0