Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Seni Kendime Sakladım...
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4933
__BEŞİKTAŞK__ Estudiantes de Merida FC
Yarım Tactiek Estutac
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten solid
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Cepeda kopt de bal weg. Gaguinho rent richting de bal. Mendes maakt een afschuwelijke overtreding. Mendes krijgt een gele kaart. Gaguinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaguinho met een snel genomen vrije trap. Patano krijgt zijn hoofd ertegen. Del Piero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho speelt de bal door. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Pupovac maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Piero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Paya bereikt de bal nog maar net als eerste. Paya geeft een lange en hoge pass. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Estudiantes de Merida FC 0:1

23e minuut.
Gaguinho heeft problemen om de bal te vangen. Gaguinho met een sublieme pass. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı geeft de bal voor. Patano maakt een snoekduik en kopt de bal. Del Piero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Del Piero niet meer kan verder spelen. Grzywa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 46%, Estudiantes de Merida FC 54%.
__BEŞİKTAŞK__ - Estudiantes de Merida FC 0:1

48e minuut.
Cepeda speelt de bal door. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı passt de bal zonder na te denken. Patano rent richting de bal. Patano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
__BEŞİKTAŞK__ - Estudiantes de Merida FC 1:1

49e minuut.
Holan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romero komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama passt de bal in één keer door. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Klungelig pakt Gaguinho de bal. Gaguinho probeert naar een medespeler te passen. Ordubadlı probeert naar een medespeler te passen. Pupovac rent richting de bal. Pupovac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Preisinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Pupovac krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Patano probeert de bal met de borst te controleren. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano verovert de bal door een tackle van achteren. Patano draait met de bal, schiet en ... Grzywa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Estudiantes de Merida FC 2:1

76e minuut.
Villarán rent richting de bal. Aşkın rent richting de bal. Villarán maakt een afschuwelijke overtreding. Villarán krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Aşkın probeert naar een medespeler te passen. Cepeda speelt de bal door. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano haalt uit met een fantastische trap. Grzywa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Estudiantes de Merida FC 3:1

85e minuut.
Cepeda met een sublieme pass. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı passt de bal zonder na te denken. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac haalt uit met een fantastische trap. Grzywa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 47%, Estudiantes de Merida FC 53%.
__BEŞİKTAŞK__ - Estudiantes de Merida FC 3:1