Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:35
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fc LFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3718
Fc LFC F.C. Tuchola Rangers
paw Tactiek jedziemy
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 60.6
matig Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Gardynik onderschept slim de pass. Gardynik probeert naar een medespeler te passen. Nieszczęsny heeft problemen om de bal te vangen. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. Găman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nieszczęsny rent richting de bal. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - F.C. Tuchola Rangers 0:1

16e minuut.
Bajorski speelt de bal door. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik passt de bal in één keer door. Nieszczęsny rent richting de bal. Nieszczęsny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Găman met een harde bal richting middenveld. Maguinho probeert de bal aan de voet te houden. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Xianzi is nu in balbezit. Xianzi speelt de bal door. Dąblewski is nu in balbezit. Dąblewski draait met de bal, schiet en ... Jędrzejewski probeert de bal aan de voet te houden. Găman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - F.C. Tuchola Rangers 0:2

31e minuut.
Moţoc rent richting de bal. Moţoc heeft problemen om de bal te vangen. Moţoc passt de bal met de wreef. Cieślar rent richting de bal. Cieślar haalt uit met een fantastische trap. Szałucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny passt de bal met de wreef. Dąblewski is nu in balbezit. Dąblewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maguinho de bal. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Tylikowski probeert naar een medespeler te passen. Nieszczęsny is nu in balbezit. Dąblewski is nu in balbezit. Dąblewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - F.C. Tuchola Rangers 0:3

45e minuut.
Tylikowski passt de bal in één keer door. Xianzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianzi passt de bal in één keer door. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski draait met de bal, schiet en ... Găman bokst de bal weg. Nieszczęsny is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żurawski komt het veld opgelopen. Frau komt het veld opgelopen. Jaromin komt het veld opgelopen. Rotundo komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gardynik zal de hoekschop nemen. Daar is Xianzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frau is nu in balbezit. Frau schiet op doel. Găman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - F.C. Tuchola Rangers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc LFC 75%, F.C. Tuchola Rangers 25%.
Fc LFC - F.C. Tuchola Rangers 0:4

50e minuut.
Gardynik probeert naar een medespeler te passen. Rotundo is nu in balbezit. Rotundo passt de bal in één keer door. Frau bereikt de bal nog maar net als eerste. Frau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Xianzi probeert de bal aan de voet te houden. Frau rent richting de bal. Frau passt de bal zonder na te denken. Rotundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotundo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Inworp. Gołyga komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Moţoc met de inworp. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - F.C. Tuchola Rangers 1:4

64e minuut.
Żurawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geraerts geeft een lange en hoge pass. Rotundo kopt de bal weg. Frau is nu in balbezit. Frau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gardynik met een sublieme pass. Maguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho met een sublieme pass. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daish verovert de bal door een tackle van achteren. Tylikowski met een sublieme pass. Rotundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotundo schiet op doel. Găman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - F.C. Tuchola Rangers 1:5

79e minuut.
Gołyga passt de bal in één keer door. Frau rent richting de bal. Frau passt de bal met de wreef. Rotundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotundo schiet op doel. Găman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - F.C. Tuchola Rangers 1:6

80e minuut.
Bajorski is nu in balbezit. Gardynik verovert de bal door een tackle van achteren. Gardynik passt de bal met de wreef. Rotundo rent richting de bal. Rotundo draait met de bal, schiet en ... Găman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski geeft de bal voor. Daar is Frau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frau haalt uit met een fantastische trap. Găman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - F.C. Tuchola Rangers 1:7

85e minuut.
Żurawski geeft de bal voor. Klungelig pakt Quinteros de bal. Rotundo rent richting de bal. Rotundo haalt uit met een fantastische trap. Găman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc LFC - F.C. Tuchola Rangers 1:8

88e minuut.
Quinteros geeft een hoge lob. Inworp. Tylikowski met de inworp. Daar is Gołyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołyga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Frau bereikt de bal nog maar net als eerste. Daish tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gołyga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rotundo krijgt zijn hoofd ertegen. Găman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc LFC 65%, F.C. Tuchola Rangers 35%.
Fc LFC - F.C. Tuchola Rangers 1:8