Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Quartu Sant`Elena Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8109
Quartu Sant`Elena cornaleto
FP4NOINCROCIA3 Tactiek tttpr
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
20 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 46.2
formidable Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu geeft een lange en hoge pass. Foglietti rent richting de bal. Foglietti schiet op doel. Peron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - cornaleto 1:0

3e minuut.
Daar is Foglietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlzon maakt een afschuwelijke overtreding. Foglietti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boiangiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Foglietti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Boccotti rent richting de bal. Boccotti geeft de bal voor. Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Foglietti rent richting de bal. Foglietti passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ripodas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barcelos met een snelle inworp. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ambrosio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Finnsson probeert naar een medespeler te passen. Casademunt is nu in balbezit. Tucceri is nu in balbezit. Casademunt verovert de bal door een tackle van achteren. Casademunt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sazon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Finnsson rent richting de bal. Finnsson met een sublieme pass. Casademunt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quartu Sant`Elena - cornaleto 1:1

32e minuut.
Langvik rent richting de bal. Langvik passt de bal met de wreef. Foglietti probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio heeft problemen om de bal te vangen. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu geeft een hoge lob. Foglietti rent richting de bal. Foglietti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - cornaleto 2:1

38e minuut.
Boiangiu passt de bal met de wreef. Foglietti rent richting de bal. Foglietti passt de bal met de wreef. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Peron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos geeft de bal voor. Ambrosio is nu in balbezit. Franciotti is nu in balbezit. Franciotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - cornaleto 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 40%, cornaleto 60%.
Quartu Sant`Elena - cornaleto 3:1

52e minuut.
Ambrosio kopt de bal weg. Daar is Koprivarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foglietti rent richting de bal. Foglietti haalt uit met een fantastische trap. Peron werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Peron met een sublieme pass. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos passt de bal in één keer door. Boiangiu heeft problemen om de bal te vangen. Boiangiu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Boiangiu passt de bal in één keer door. Barcelos is nu in balbezit. Andrzejewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andrzejewski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu passt de bal in één keer door. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Peron probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu Sant`Elena - cornaleto 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu Sant`Elena 32%, cornaleto 68%.
Quartu Sant`Elena - cornaleto 4:1