Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: España U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17333
España U21 England U21
Clasi1 Tactiek FG_4132_AZR
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 52.6
very good Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Rodríguez Alvarado rent richting de bal. Lamb legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodríguez Alvarado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Estebaranz neemt de penalty, wat een uithaal! Dawes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
García Suárez met een sublieme pass. Rodríguez Alvarado is nu in balbezit. McCartney rent richting de bal. Rodríguez Alvarado onderschept slim de pass. Rodríguez Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
McCartney kopt de bal weg. Albarracín controleert de bal met de borst. Albarracín passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Alvarado is nu in balbezit. Rodríguez Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España U21 45%, England U21 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
España U21 - England U21 0:0

46e minuut.
Sidro komt het veld opgelopen. Fernández Entrialgo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Grubb schiet op doel. Moss heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Entrialgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Entrialgo krijgt een gele kaart.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sotomayor komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Doeltrap. Woodgate komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Daar is García Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Suárez geeft de bal voor. Estebaranz is nu in balbezit. Estebaranz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
España U21 - England U21 1:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Singh komt het veld opgelopen. Kennedy komt het veld opgelopen. Moso Hernandez komt het veld opgelopen. Di Canio komt het veld opgelopen. Gatley komt het veld opgelopen. Longhi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Woodgate is nu in balbezit. Olondris verovert de bal door een tackle van achteren. Longhi speelt de bal door. Sidro heeft problemen om de bal te vangen. Sidro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
McCartney geeft een lange en hoge pass. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh begaat een overtreding. Singh krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Singh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peraile. Singh raakt geblesseerd tijdens het duel. Colwill met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Olondris de bal. Grubb is nu in balbezit. Grubb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Vassell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Longhi met de inworp. Sidro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidro draait met de bal, schiet en ... Dawes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woodgate met de inworp. Di Canio geeft een lange en hoge pass. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy schiet op doel. Agirrezabala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Beristain de bal. Grubb rent richting de bal. Grubb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
España U21 - England U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: España U21 51%, England U21 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
España U21 - England U21 1:1