Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Camp Nou de Güines
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4390
TUFAOS FC FC Biała Tuchów
golazo Tactiek 7001_triangle
57% Balbezit 43%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Pürg is nu in balbezit. Pürg passt de bal met de wreef. Podstawek is nu in balbezit. Podstawek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - FC Biała Tuchów 0:1

29e minuut.
Pürg met een sublieme pass. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda geeft een hoge lob. Negro springt en kopt de bal. Pineda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cook geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sauda met een snelle inworp. Pürg geeft een hoge lob. Negro krijgt zijn hoofd ertegen. Pineda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUFAOS FC 53%, FC Biała Tuchów 47%.
TUFAOS FC - FC Biała Tuchów 0:1

49e minuut.
Álvarez Figaredo passt de bal met de wreef. Pürg speelt de bal door. Negro is nu in balbezit. Negro schiet op doel. Pineda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - FC Biała Tuchów 0:2

55e minuut.
Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdejo rent richting de bal. Podstawek verovert de bal door een tackle van achteren. Podstawek schiet op doel. Paal! Negro rent richting de bal. Pereda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Negro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Negro neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - FC Biała Tuchów 0:3

57e minuut.
Álvarez Figaredo met een snelle inworp. Pürg rent richting de bal. Pürg speelt de bal door. Negro is nu in balbezit. Negro draait met de bal, schiet en ... Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Berdejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - FC Biała Tuchów 0:4

61e minuut.
Bánföldi geeft een hoge lob. Tisserand kan de bal niet met de borst controleren. Pedrinelli geeft een lange en hoge pass. Casañas krijgt zijn hoofd ertegen. Fochesato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Klungelig pakt Pereda de bal. Álvarez Figaredo rent richting de bal. Pereda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereda krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Pedrinelli speelt de bal door. Tisserand is nu in balbezit. Sauda maakt een afschuwelijke overtreding. Tisserand is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tisserand met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Błoch probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Figaredo probeert naar een medespeler te passen. Negro bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro draait met de bal, schiet en ... Pineda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TUFAOS FC - FC Biała Tuchów 0:5

76e minuut.
Pürg passt de bal zonder na te denken. Sauda is nu in balbezit. Berdejo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berdejo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Błoch geeft een hoge lob. Inworp. Goite met de inworp. Santos geeft een hoge lob. Tisserand springt en kopt de bal. Fochesato bokst de bal weg.

80e minuut.
Goite rent richting de bal. Goite geeft een lange en hoge pass. Daar is Huybrechts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tisserand rent richting de bal. Tisserand haalt uit met een fantastische trap. Fochesato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Pürg speelt de bal door. Klungelig pakt Podstawek de bal. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro verovert de bal door een tackle van achteren. Negro schiet op doel. Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bánföldi geeft een lange en hoge pass. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda geeft de bal voor. Negro is nu in balbezit. Negro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Rinaldo onderschept slim de pass. Rinaldo passt de bal met de wreef. Pedrinelli rent richting de bal. Pedrinelli geeft een lange en hoge pass. Casañas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TUFAOS FC 55%, FC Biała Tuchów 45%.
TUFAOS FC - FC Biała Tuchów 0:5