Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Giuseppe Meazza Stadium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4701
LatinGol Ceska_Republika
HotCorner Tactiek esquinas
60% Balbezit 40%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 45.5
very good Schieten good
very good Passen average
adequate Verdedigen good


1e minuut.
De la Puente heeft problemen om de bal te vangen. De la Puente met een sublieme pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Vázquez is nu in balbezit. De la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Baños verovert de bal door een tackle van achteren. Baños draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Ceska_Republika 0:1

17e minuut.
Chang rent richting de bal. Chang met een sublieme pass. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente haalt uit met een fantastische trap. Quang Thắng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LatinGol - Ceska_Republika 1:1

27e minuut.
De la Rosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Györe de bal. Györe geeft een hoge lob. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bin is nu in balbezit. Bin geeft een lange en hoge pass. De la Puente kan de bal niet met de borst controleren. De la Puente draait met de bal, schiet en ... Quang Thắng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Ceska_Republika 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 41%, Ceska_Republika 59%.
LatinGol - Ceska_Republika 2:1

54e minuut.
Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft de bal voor. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa draait met de bal, schiet en ... Quang Thắng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Ceska_Republika 3:1

58e minuut.
Sütöri geeft een lange en hoge pass. Bin kopt de bal weg. Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bin passt de bal met de wreef. De la Puente probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Obrębalski probeert naar een medespeler te passen. Załoga speelt de bal door. Baños is nu in balbezit. Baños draait met de bal, schiet en ... Vélez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Ceska_Republika 3:2

69e minuut.
Györe geeft een lange en hoge pass. Husin is nu in balbezit. Klungelig pakt Husin de bal. Husin haalt uit met een fantastische trap. Vélez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LatinGol - Ceska_Republika 3:3

76e minuut.
Guitton geeft een hoge lob. Vélez is nu in balbezit. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez onderschept slim de pass. Vélez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Husin trapt de bal weg van het doel. Daar is Vázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vázquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Obrębalski onderschept slim de pass. Obrębalski passt de bal zonder na te denken. Vázquez is nu in balbezit. Bin onderschept slim de pass. Bin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 49%, Ceska_Republika 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LatinGol - Ceska_Republika 3:3