Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jereatrico FC Viva Jujuy!
OA 523 Tactiek 5-2-3 atrás
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 9
76.9 gemiddelde waardering 75.4
incredible Schieten formidable
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen brilliant


13e minuut.
Kotromanić kopt de bal weg. Dundáček rent richting de bal. Margitay onderschept slim de pass. Margitay haalt uit met een fantastische trap. Barczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - Viva Jujuy! 1:0

15e minuut.
Odrwąż probeert naar een medespeler te passen. Tufte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufte geeft een hoge lob. Fabicki is nu in balbezit. Fabicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bohačík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohačík geeft een hoge lob. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabicki haalt uit met een fantastische trap. Barczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - Viva Jujuy! 2:0

29e minuut.
Odrwąż rent richting de bal. Odrwąż passt de bal in één keer door. Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap. Barczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - Viva Jujuy! 3:0

34e minuut.
Korsvik neemt vlug de vrije trap. Abacı is nu in balbezit. Abacı probeert naar een medespeler te passen. Stielike is nu in balbezit. Stielike schiet op doel. Stângă bokst de bal weg. Ditgens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ditgens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - Viva Jujuy! 3:1

43e minuut.
Margitay is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kłonowski zal de hoekschop nemen. Margitay krijgt zijn hoofd ertegen. Barczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 39%, Viva Jujuy! 61%.
Jereatrico FC - Viva Jujuy! 3:1

47e minuut.
Czwertyński rent richting de bal. Odrwąż met een sublieme pass. Fabicki is nu in balbezit. Fabicki geeft een hoge lob. Margitay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Stielike bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus geeft een lange en hoge pass. Margitay rent richting de bal. Margitay geeft een lange en hoge pass. Kotromanić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bohačík geeft de bal voor. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lima zijn tegenspeler op de grond. Lima is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus geeft een hoge lob. Margitay rent richting de bal. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić schiet op doel. Barczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Bohačík met een sublieme pass. Kłonowski rent richting de bal. Kłonowski passt de bal met de wreef. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Merson controleert de bal met de borst. Margitay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merson. Merson krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Odrwąż is nu in balbezit. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić passt de bal in één keer door. Stielike is nu in balbezit. Stielike haalt uit met een fantastische trap. Stângă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Odrwąż rent richting de bal. Odrwąż geeft een lange en hoge pass. Margitay rent richting de bal. Margitay geeft een hoge lob. Kotromanić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Gusano komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Lidén komt het veld opgelopen. Cozma komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Korsvik onderschept slim de pass. Korsvik geeft een lange en hoge pass. Lidén kopt de bal weg. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel. Stângă bokst de bal weg. Lidén is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abacı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reis is nu in balbezit. Reis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Klungelig pakt Kłonowski de bal. Kłonowski passt de bal in één keer door. Cozma is nu in balbezit. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kotromanić is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Odrwąż zal de hoekschop nemen. Cozma springt en kopt de bal. Barczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jereatrico FC - Viva Jujuy! 4:1

84e minuut.
Dundáček speelt de bal door. Klungelig pakt Abacı de bal. Abacı geeft een lange en hoge pass. Lidén rent richting de bal. Lidén draait met de bal, schiet en ... Stângă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lidén geeft een hoge lob. Tufte speelt de bal door. Kłonowski speelt de bal door. Daar is Cozma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cozma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gusano kopt de bal weg. Abacı rent richting de bal. Odrwąż maakt een afschuwelijke overtreding. Odrwąż krijgt een gele kaart. Abacı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jereatrico FC 30%, Viva Jujuy! 70%.
Jereatrico FC - Viva Jujuy! 4:1