Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Andres Eloy Blanco Patriotas FC
topito Tactiek Fino
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 27.6
adequate Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen poor


5e minuut.
Malatyalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin rent richting de bal. Noriega met een sublieme pass. Gurinovich rent richting de bal. Gurinovich haalt uit met een fantastische trap. Castro bokst de bal weg.

7e minuut.
Noriega kopt de bal weg. Malatyalılar rent richting de bal. Malatyalılar geeft een lange en hoge pass. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ariza is nu in balbezit. Ariza passt de bal zonder na te denken. Zalzman rent richting de bal. Zalzman schiet op doel. Gangas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Andres Eloy Blanco - Patriotas FC 0:1

27e minuut.
Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Baudouin de bal onder controle te krijgen. Fryc is nu in balbezit. Fryc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Valente geeft een hoge lob. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucre rent richting de bal. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña haalt uit met een fantastische trap. Gangas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daar is Nuckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuckowski geeft een hoge lob. Fryc speelt de bal door. Gurinovich is nu in balbezit. Gurinovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Andres Eloy Blanco 36%, Patriotas FC 64%.
FC Andres Eloy Blanco - Patriotas FC 0:1

57e minuut.
Doeltrap. Roque komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Davidovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malatyalılar neemt de hoekschop. Gurinovich is nu in balbezit. Gurinovich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Andres Eloy Blanco - Patriotas FC 1:1

60e minuut.
Proksa komt het veld opgelopen. Pytlasiński komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Negreanu komt het veld opgelopen. Cabrera komt het veld opgelopen. Nuckowski met de inworp. Baudouin is nu in balbezit. Gurinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Malatyalılar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negreanu. Malatyalılar raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozhukaniec komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pytlasiński is nu in balbezit. Pytlasiński geeft de bal voor. Sucre rent richting de bal. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Skoglund is nu in balbezit. Skoglund probeert naar een medespeler te passen. Fryc is nu in balbezit. Fryc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo geeft de bal voor. Klungelig pakt Fryc de bal. Fryc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Andres Eloy Blanco 40%, Patriotas FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Andres Eloy Blanco - Patriotas FC 1:1