Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Monumental
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7298
River Plate Forever Dragones del Eden
433 Tactiek Black forest IIv
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 57
solide Schieten formidabel
goed Passen goed
goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Aguerre rent richting de bal. Aguerre speelt de bal door. Gamboa kan de bal niet met de borst controleren. Suffiotti verovert de bal door een tackle van achteren. Suffiotti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Aguerre de bal onder controle te krijgen. Mendieta speelt de bal door. Aguerre geeft de bal voor. Suffiotti is nu in balbezit. Suffiotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
San Lorenzo speelt de bal door. Yazauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ravlić. Ravlić krijgt een gele kaart. Yazauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vignolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suffiotti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Spiliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Mendieta heeft problemen om de bal te vangen. Mendieta geeft een lange en hoge pass. Suffiotti krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

20e minuut.
Vignolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignolo geeft de bal voor. Fleming probeert de bal met de borst te controleren. Suffiotti rent richting de bal. Suffiotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Paul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vignolo zal de hoekschop nemen. Suffiotti springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Gherase onderschept slim de pass. Gherase geeft een hoge lob. Króżel controleert de bal met de borst. Aristimuño geeft de bal voor. Suffiotti krijgt zijn hoofd ertegen. Gierus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Aguerre passt de bal in één keer door. Mendieta rent richting de bal. Króżel begaat een overtreding. Króżel krijgt een gele kaart. Mendieta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mendieta kan niet meer verder spelen. Ríos komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Ríos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherase rent richting de bal. Vignolo begaat een overtreding. Vignolo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate Forever 69%, Dragones del Eden 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Plate Forever - Dragones del Eden 0:0

86e minuut.
Spiliers rent richting de bal. Răduţă onderschept slim de pass. Răduţă geeft een lange en hoge pass. Yazauskas probeert de bal met de borst te controleren. Yazauskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate Forever 77%, Dragones del Eden 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Plate Forever - Dragones del Eden 0:0