Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Twinstars Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6726
Twinstars πάνθηρες
4-4-2 romb Tactiek 523 def
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 45.7
solide Schieten goed
formidabel Passen goed
solide Verdedigen redelijk


7e minuut.
Lungu rent richting de bal. Lungu speelt de bal door. Kağıtçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kağıtçı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twinstars - πάνθηρες 1:0

10e minuut.
Lungu passt de bal zonder na te denken. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili passt de bal met de wreef. Kağıtçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kağıtçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vega geeft de bal voor. Pompili kopt de bal weg. Kağıtçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili is nu in balbezit. Pompili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Lungu rent richting de bal. Lungu passt de bal met de wreef. Kağıtçı rent richting de bal. Kağıtçı haalt uit met een fantastische trap. Guzik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twinstars - πάνθηρες 2:0

18e minuut.
Suys is nu in balbezit. Pompili is nu in balbezit. Lorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pompili roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pompili kan niet meer verder spelen. Peret komt het veld opgelopen. Michałek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kağıtçı maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twinstars - πάνθηρες 3:0

34e minuut.
Kleine speelt de bal door. Madero geeft de bal voor. Klungelig pakt Collmann de bal. Kağıtçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kağıtçı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kaklamanakis heeft problemen om de bal te vangen. Kaklamanakis geeft een hoge lob. Madero kopt de bal weg. Kağıtçı rent richting de bal. Kağıtçı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twinstars 38%, πάνθηρες 62%.
Twinstars - πάνθηρες 3:0

49e minuut.
Lungu met een sublieme pass. Madero is nu in balbezit. Madero passt de bal zonder na te denken. Kağıtçı rent richting de bal. Kağıtçı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Michałek met de inworp. Lungu geeft een lange en hoge pass. Hojlund heeft problemen om de bal te vangen. Kağıtçı is nu in balbezit. Kağıtçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twinstars - πάνθηρες 4:0

51e minuut.
Vălăhuţă speelt de bal door. Suys rent richting de bal. Peret begaat een overtreding. Peret krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Lungu met een sublieme pass. Peret bereikt de bal nog maar net als eerste. Peret geeft de bal voor. Kağıtçı is nu in balbezit. Kağıtçı draait met de bal, schiet en ... Guzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twinstars - πάνθηρες 5:0

62e minuut.
Peret is nu in balbezit. Đurđić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peret is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peret neemt de penalty, wat een uithaal! Guzik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twinstars - πάνθηρες 6:0

68e minuut.
Suys raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gavelas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu passt de bal zonder na te denken. Michałek geeft een hoge lob. Kağıtçı krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twinstars - πάνθηρες 7:0

69e minuut.
Vălăhuţă rent richting de bal. Lungu verovert de bal door een tackle van achteren. Lungu geeft een lange en hoge pass. Peret is nu in balbezit. Peret schiet op doel. Guzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lungu met een snelle inworp. Klungelig pakt Madero de bal. Madero geeft een hoge lob. Peret maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ostaşu is nu in balbezit. Ostaşu passt de bal in één keer door. Michałek speelt de bal door. Daar is Peret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peret haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twinstars - πάνθηρες 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twinstars 24%, πάνθηρες 76%.
Twinstars - πάνθηρες 8:0