Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. FRONTIERA Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4605
F.C. FRONTIERA deportivo pitesti
4-3-3 Tactiek test
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 46
excellent Schieten weak
solid Passen adequate
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Idoraş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Albuşel de bal. Albuşel passt de bal in één keer door. Goldinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldinas haalt uit met een fantastische trap. Vilter bokst de bal weg.

6e minuut.
Bəşirli geeft een lange en hoge pass. Albuşel kopt de bal weg. Włudarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Vilter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 1:0

7e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Bəşirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəşirli geeft de bal voor. Goldinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldinas haalt uit met een fantastische trap. Vilter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Korpalski is nu in balbezit. Albuşel onderschept slim de pass. Albuşel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 2:0

10e minuut.
Goldinas is nu in balbezit. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korpalski krijgt een gele kaart. Albuşel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goldinas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vilter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Inworp. Coşerea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu geeft een lange en hoge pass. Dugardein springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu passt de bal zonder na te denken. Coşerea speelt de bal door. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bednarz passt de bal met de wreef. Coşerea speelt de bal door. Dugardein met een sublieme pass. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 55%, deportivo pitesti 45%.
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 2:0

48e minuut.
Goldinas rent richting de bal. Belluscio verovert de bal door een tackle van achteren. Belluscio met een sublieme pass. Bednarz is nu in balbezit. Bednarz geeft de bal voor. Dvéri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Csáky geeft een hoge lob. Bednarz kopt de bal weg. Levi heeft problemen om de bal te vangen. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea haalt uit met een fantastische trap. Dvéri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Maćkowiak kopt de bal weg. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka is nu in balbezit. Bastos verovert de bal door een tackle van achteren. Bastos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 64%, deportivo pitesti 36%.
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 2:0